با ما در ارتباط باشید: 0314566
مدت زمان مطالعه: 9 دقیقه
افزایش سرعت سایت

حداکثر زمانی که یک کاربر منتظر می ماند تا سایت یا وبلاگی بارگذاری شود، چیزی بین 3 تا 5 ثانیه است. کافی است سایت شما کمی بیش از این زمان مخاطب را معطل کند تا شاهد اثرات منفی آن باشید. یک ثانیه تأخیر در بارگذاری صفحه یعنی:

  • 11% کاهش بازدید از صفحه
  • 16% کاهش رضایت مخاطب
  • 7% کاهش نرخ تبدیل

حالا حساب کنید سایت هایی که بش از این میزان تأخیر دارند، با چه افت تعاملی از جانب مخاطب روبه‌رو می شوند. همان‌طور که می بینید برای نگه داشتن بازدیدکننده در سایت‌تان و وادار کردن او به تعامل راهی جز فزایش سرعت سایت ندارید. یکی از ضروری ترین اصول طراحی سایت و پیاده سازی آن این است که اگر می خواهید رتبه خوبی را در گوگل و سایر موتورهای جست و جو به دست آورید، باید بازدیدکننده را راضی نگه دارید و سرعت سایت یکی از چند فاکتوری است که در رضایت او نقشی اساسی دارد.
متخصصان پونه مدیا به شما کمک می کنند تا سرعت سایت خود را بالا ببرید و تجربه ای لذت بخش از گشت و گذار در سایت تان را برای مخاطب ایجاد کنید. تجربه ما در طراحی سایت و پیاده سازی بیش از هزار نمونه وب سایت موفق و پرسرعت این را به ما ثابت کرده که در دنیای امروز که همه چیز با سرعتی سرسام آور پیش می رود، سرعت بارگذاری صفحات وب، رکنی حیاتی برای ماندگاری شما در دنیای دیجیتال است.
با ما در این مطلب همراه باشید تا ضرورت افزایش سرعت بارگذاری سایت و راهکارهای قطعی آن را بررسی کنیم.

چرا افزایش سرعت سایت مهم است؟

همان طور که می دانید سئو یا بهینه سزای سایت جنبه های مختلفی دارد. از بهینه سازی داخلی یک صفحه به خصوص گرفته تا لینک سازی های خارجی و مسائل تکنیکال، همگی در کنار هم در افزایش رتبه یک سایت نقش دارند. افزایش سرعت در طراحی سایت هم به طور مستقیم با سئو در ارتباط است و یکی از مهم ترین اقداماتی است در زیرمجموعه سئو تکنیکال انجام می گیرد.
گزارش های زیادی مبنی بر کاهش نرخ تعامل و تبدیل در وب سایت هایی که سرعت بارگذاری خوبی ندارند منتشر شده، اما در نقطه مقابل آن گزارش هایی هم وجود دارند که افزایش نرخ تبدیل را در سایت هایی با سرعت بالا تأیید می کنند. برای مثال شرکت وال‌مارت (Walmart)، ابرشرکت خرده‌فروشی آمریکایی که بزرگ ترین فروشگاه های زنجیره ای مواد غذایی و سوپرمارکتی را در سرتاسر دنیا دارد، طی گزارشی اعلام کرد که به ازای هر ثانیه افزایش سرعت بارگیری صفحه در وب سایت رسمی این فروشگاه ها، نرخ تبدیل 2% افزایش یافته.
کمپانی گوگل هم در سال 2012 اعلام کرد که سرعت سایت را به عنوان یکی از فاکتورهای رتبه بندی در موتور جست و جوی خود در نظر می گیرد. با افزایش استفاده عموم مردم از تلفن های همراه هوشمند و اتصال به اینترنت به کمک موبایل، گوگل در 2017 طی اعلامیه ای گفت که می خواهد سرعت بارگیری سایت را بیش از پیش مورد توجه قرار دهد. به این ترتیب سرعت بارگذاری صفحه در موبایل به عاملی مهم برای نمایش سایت در صفحه اول گوگل تبدیل شد.
همان طور که می بینید سرعت سایت در دیده شدن شما به عنوان صاحب یک برند بسیار اهمین دارد. تیم سئو پونه مدیا به شما کمک می کند تا با افزایش سرعت سایت تجربه کاربری بی نظیری را برای مخاطبان‌تان به وجود بیاورید.

چرا افزایش سرعت سایت مهم است؟
 

چگونه سرعت سایت را چک کنیم؟

برای چک کردن سرعت سایت به مهارت یا دانش خاصی نیاز ندارید. چند ابزار ساده کافی است تا بتوانید سرعت سایت‌تان را به آسانی کنترل کنید. بیایید نگاهی به 5 مورد از بهترین ابزارهای بررسی سرعت سایت بیندازیم:

Google PageSpeed Insights (PSI)
کافی است آدرس صفحه مورد نظر را در نوار جست و جوی این ابزار وارد کنید تا بتوانید سرعت صفحه را در همان لظه ببینید و گزارشی دقیق از روند سرعت را هم دریافت کنید.

Gtmetrix
Gtmetrix یکی از محبوب ترین ابزارهای بررسی سرعت سایت است که گزارشی بسیار جزئی از سرعت سایت و جایگاه فعلی آن در مقایسه با سایت های دیگر را به شما نشان می دهد.

WebPageTest (WPT)
WPT این ابزار رایگان گزارش سرعت را در قالب جدول هایی دقیق و منظم به شما ارائه می کند.

Dotcom-Monitor
یکی از جامع ترین ابزارهای سرعت سنج که بسته ای کامل از گزارش ها و آنالیزهای مرتبط با عملکرد سایت، سرورها، عملکرد شبکه و دسترسی پذیری آن را آماده می کند.

SolarWinds Pingdom
SolarWinds Pingdom این ابزار هم رایگان است و گزارش نسبتا جامع و قابل قبولی را به شما تحویل می دهد. بر اساس نموداری که SolarWinds Pingdom در اختیار شما قرار می دهد، می توانید سرعت و عملکرد سایت‌تان را مورد بررسی قرار دهید.

چگونه سرعت سایت را چک کنیم؟ 

10 روش برای بهینه سازی و افزایش سرعت بارگذاری سایت شما

ترفند ها و راهنمایی های خوب و مناسبی برای بهبود سرعت بارگذاری سایت در اینترنت پیدا می شود که هرکدام سعی در آموزش روندی برای بالا بردن زمان پاسخ دهی وب سایت به کاربران دارد. این ترفندها غالباً مفید هستند و می توانند به شما کمک کنند تا سرعت سایت را بهبود ببخشید، ولی تیم پونه مدیا پیشنهادهای مؤثرتری برای شما دارند.

  1. ارتقاء به نسخه جدید
    در ابتدای کار باید سیستم مدیریت محتوا خود (وردپرس، جوملا و ...) را به آخرین نسخه ارتقاء دهید. زیرا آخرین نسخه از هر سیستمی می تواند ویژگی های جدیدی نسبت به نسخه قبلی در خود داشته باشد که روند سایت شما را بهبود خواهد بخشید.
  2. استفاده از حداقل پلاگین ها
    بسیاری از مدیران سایت ها و وبلاگ نویسان ایرانی که بیشتر هم روی وردپرس فعالیت می کنند، برای راحتی کار از پلاگین های زیادی استفاده می کنند که همین موضوع می تواند سرعت بارگذاری صفحات وب را پایین بیاورد. بهترین راه حل برای این موضوع این است که به جای به کار بردن پلاگین های زیاد و بعضاً بی مصرفT از کدنویسی استفاده کنیم تا حجم دیتابیس کم شود و در نتیجه سرعت بارگذاری سایت به نسبت زیادتر شود.
  3. اجتناب از بکارگیری جاوا اسکریپت
    بسیاری از تم ها و پوسته های به کار رفته توسط سایت های مجهز به کدهای JS غیرضروری هستند. می توانید برای سرعت بخشیدن به وبلاگ خود آن ها را غیرفعال یا با ابزارهای دیگر جایگزین کنید. تأثیر جاوا اسکریپت در سئو گاهی بهینگی سایت شما را کاهش می دهد.
  4. کدنویسی تمیز
    برای اینکه حجم دیتابیس سایت‌تان کمتر شود، بهتر است کدهای ناخواسته و غیرضروری را تمیز یا پاک کنید. همچنین اگر دانش کافی در زمینه HTML یا CSS دارید، خطاهای مرتبط را اصلاح کنید و اگر دانش برنامه‌نویسی ندارید، از متخصصان این حوزه کمک بخواهید. برنامه نویسان و طراحان سایت پونه مدیا در کنار شما هستند تا با برطرف کردن خطاهای احتمالی و بهبود کیفیت کدهای موجود در سایت، سرعت صفحات شما را افزایش دهند.
  5. سادگی تم
    آیا می دانید که سئو قالب چیست؟ یک قالب تر و تمیز و ساده با امکانات مناسب مثل منوها، دسته بندی ها، فوتر یا درون مایه خوب می تواند روی سرعت وب سایت شما تاثیر مستقیم داشته باشد. به کار بردن یک پوسته یا تم سبک و ساده می تواند در سرعت سایت شما نقش چشمگیری را بازی کند. متخصصان ما با طراحی قالب گرافیکی سایت شما سادگی، کارآیی و جذابیت را در کنار تضمین سرعت بارگذاری به شما هدیه می دهند.
  6. بهینه سازی تصاویر
    آیا وبلاگ شما بیش از حد تصویر دارد؟ اگر سایت یا وبلاگ شما موضوع و محوری به غیر از گالری عکس دارد، به کار بردن تصاویر متعدد در آن خوشایند نیست. ایده آل ترین کار این است که بین 2 تا ۵ عکس را در هر مطلب بگنجانید. اگر هم از عکس در بین مطالب استفاده می کنید، سعی کنید تا حجم و اندازه آن ها را با برنامه هایی مثل فتوشاپ کم کنید و البته بهتر است از تصاویری با پسوند JPG استفاده و از فرمت هایی مثل GIF یا PNG صرف نظر کنید.
  7. تعیین طول و ارتفاع برای تصاویر
    وقتی طول و ارتفاع تصاویر را از قبل تعیین نمی کنید، مرورگر باید ابتدا کل عکس را بارگیری کند تا طول و ارتفاع محاسبه شود و سپس به ادامه صفحه برود. ولی وقتی شما طول و ارتفاع را مشخص کنید، مرورگر جای عکس را خالی می گذارد و بقیه صفحه را لود می کند سپس به سراغ عکس ها می آید.
  8. جلوگیری از لود فلش
    بهتر است از لود هر گونه فایل فلش و پلاگین های فلش نیز در وبسایت خود جلوگیری نمایید.
  9. تبلیغات
    اگر ادعا کنیم که تبلیغات یکی از عوامل کاهش سرعت سایت ها هستند، ادعای باطلی نکرده ایم. اگر می خواهید از تبلیغات برای کسب درآمد در سایت خود استفاده کنید، از تعدادی مشخص و از تبلیغ های متنی یا تصاویری که چشمک زن نیستند استفاده کنید تا هم سرعت بارگذاری سایت‌تان بالاتر رود و هم نمای ظاهری سایت برای کاربران خوشایندتر باشد.
  10. میزبانی سایت
    هیچ چیز مثل یک میزبان خوب برای سایت یا وبلاگ ضروری نیست. هیچ گاه برای سایت خود از هاست یا سرور غیرمعتبر استفاده نکنید که مطمئناً دچار مشکلات عدیده ای در سرعت و بارگذاری سایت‌تان خواهید شد.

10 روش برای بهینه سازی و افزایش سرعت بارگذاری سایت شما 

اگر شما هم وب سایتی دارید که عملکرد خوبی در نتایج برتر گوگل ندارد، بهتر است سرعت آن را به طور دقیق بررسی کنید و اگر خودتان در زمینه سئو و برنامه نویسی تخصصی ندارید، از متخصصان این حوزه کمک بخواهید. بهبود سرعت سایت یکی از خدمات سئو پونه مدیاست که تجربه دلشینی از کار با سایت شما را برای مخاطبان‌تان به وجود می‌آورد. برای مشاوره بهینه سازی سرعت سایت خود همین حالا با ما تماس بگیرید و به صرف یک فنجان قهوه میهمان ما باشید.

پاسخگوی سوالات شما هستیم سوال شما توسط کارشناسان پونه‌مدیا پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود

5
۱ امتیاز
ثبت دیدگاه
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0