با ما در ارتباط باشید: 4566031
مدت زمان مطالعه: 14 دقیقه
صفحه فرود (landing page) چیست

در صورتی که در مورد بازاریابی اینترنتی تحقیق می کنید قطعا تابحال به واژه صفحه فرود در اینترنت در مطالب فارسی و یا landing page در مطالب انگلیسی برخورد کرده اید و شاید با این موضوع آشنایی کافی نداشته باشید. در این مطلب با مفهوم صفحه فرود در بازاریابی اینترنتی بیشتر آشنا می شوید.

در دنیای تبلیغات و اینترنت به صفحاتی که کاربر وارد آن می‌شود و یا اصطلاحا بر آن فرود می‌آید، صفحه فرود گفته می شود . صفحه فرود  ترجمه شده عبارت Landing Page می باشد.  زمانیکه مخاطب یک بنر تبلیغاتی یا تبلیغ متنی روی آگهی کلیک می‌کند، وارد صفحه فرود متصل به بنر یا تبلیغ متنی مختص آن تبلیغ می‌گردد.

اصولا صفحه فرود با یک سیاست متفاوت نسبت به صفحات اصلی سایت و به صورت جدا طراحی می‌شود. به همین خاطر است که Navigation کلی وب‌سایت در این صفحات لحاظ نمی شود. عدم وجود Navigation در این صفحات دلایل منطقی و اصولی دارد که دلیل اصلی آن محدود کردن عملیات های مخاطبان می باشد تا آگهی دهنده بتواند با استفاده از صفحه فرود به هدف خود دست یابد.

landing page چیست و انواع صفحه فرود

در حالت کلی دو نوع صفحه فرود می توان به عنوان landing page  به شمار آورد.

  • صفحاتی که هدف اصلی آن انتقال کاربر از یک صفحه به صفحه دیگر (صفحه اصلی) است که اصولا این کار به وسیله یک کلیک تحقق می یابد. این نوع صفحه فرود با نام Click Through نیز شناخته می شوند.
  • صفحات فرود دیگری نیز وجود دارد که افزایش مشتری بالقوه از مهم ترین نوع این صفحات فرود می باشد. این نوع صفحات که با نام Lead Generation نیز شناخته می شوند. همواره با یک فرم همراه هستند.  در این فرم اطلاعات مفیدی از کاربر و شرح درخواست او دریافت خواهند شد .

صفحه فرود در وب سایت صفحه ای است که در آن اطلاعات بازدید کنندگان مانند نام و نام خانوادگی ، ایمیل ، شماره موبایل و ... گرفته می شود و در ازای آن خدماتی که عموما رایگان هستند به آن ها ارائه می شود تا در آینده بتوان با این افراد در ارتباط بود.

نکته : برخی از صفحات فرود هستند که در ازای خدمات رایگان اطلاعات مفیدی مانند شماره موبایل ، آدرس ایمیل و ... از کاربران دریافت می کنند. تا در آینده با آنها در ارتباط باشند. 

جزئیات صفحه فرود

طراحی لندینگ پیج و نوع محتویاتی که باید در آن قرار بگیرد بسیار مفصل  و پیچیده می باشد. و تحقیقات زیادی در این خصوص انجام شده است. به عنوان مثال قبل از طراحی لندینگ پیج ها باید نوع مشتریان و نوع خدمات ارائه شده کاملا تجزیه و تحلیل شود. تا بتوان در مورد نوع محتوا و چیدمان المان ها در صفحات فرود بهترین نظر را ارائه داد. از این نمونه موارد می توان به قرار دادن یا ندادن تصاویر ، کوچک یا بزرگ ، بودن تصاویر ، میزان ، رنگ و محتوای متن و ... اشاره کرد تا کاربر بعد از ورود به صفحات فرود به بهترین شکل ممکن  به مشتری بالقوه (lead) تبدیل شوند. حتی تعداد فیلدهای دریافت اطلاعات در بسیاری از فرم ها نیز مورد بحث بسیاری از بازاریابان بوده است. بسیاری از بازاریابان بر این باور هستند که در ابتدا باید اطلاعات محدودی از کاربران دریافت کنند  و در ادامه و حین انجام فرآیندها باید این اطلاعات تکمیل شود.  زیرا فرم های طولانی جهت دریافت اطلاعات از کاربر باعث خستگی کاربران شده و آن ها را از تکمیل کردن فرم باز میدارد.  

صفحه فرود دو کار مهم را برای کسب و کارها به همراه دارد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد.

1: صفحه فرود برای کسب اطلاعات از مشتری ( جهت تبلیغات اینترنتی و ایمیل مارکتینگ )

در این صفحات فرود ( landing page )  فرمی برای دریافت اطلاعات از کاربر قرار داده می شود. و از کاربر در ازای دریافت یک مقاله یا فایل نایاب در خبرنامه ایمیلی شما عضو شود و یا اینکه در ازای خدماتی منحصر به فرد اطلاعات فرد را دریافت کنید. در پایان شما یک لیست مطمئن از ایمیل های کاربران خواهید داشت که به شما در راستای تبلیغات ایمیلی کمک خواهد کرد.این روش یکی از بهترین روش های معرفی بهتر کالاها و خدمات به مشتریان می باشد.

2: صفحه فرود برای معرفی محصول یا خدمات بصورت مستقیم یا غیر مستقیم

از دیگر دلایل استفاده از صفحه فرود می توان به معرفی یک محصول یا خدمات به کاربران علاقه مند اشاره کرد. در آن صفحات می توانید به صورت کارآمدتر و روشن محصولات و کالاهای مورد نیاز خود را به کاربران معرفی کنید تا کاربر در صورتی که از محصول یا سرویس شما خوشش آمد این محصول یا خدمات را خریداری کند و در ازای آن به شما پول پرداخت کند.

همچنین استفاده از کد QR برای صفحات فرود ویژه که به کاربران امکان دسترسی به تخفیف‌ها، عضویت‌ها یا اطلاعات خاص را می‌دهد، یک روش غیر مستقیم برای جذب مخاطب و افزایش تعامل با کاربران است که تجربه‌ای سریع و راحت برای دسترسی به محتوای هدفمند فراهم می‌کند. اما سوال اینجاست که کد QR چیست؟ کد QR یا Quick Response Code یک نوع بارکد دوبعدی است که به‌سرعت اطلاعات را به کاربران انتقال می‌دهد و معمولاً با استفاده از دوربین تلفن همراه یا اسکنر QR خوانده می‌شوند.

نکته : بسیاری از افراد محصولات خود را در انتهای مقالات پربازدید و مفید برای معرفی می کنند که یکی از روش های هوشمندانه می باشد.

صفحات فرود با دیگر صفحات عادی وب سایت ها متفاوت هستند زیرا صفحات سایت ممکن است چندین هدف داشته باشند اما لندینگ پیج ها تنها با هدف دریافت اطلاعات از کاربران یا معرفی محصول و هدایت طراحی می شوند. بازدید کنندگانی که به صفحات فرود وارد می شوند حتما لازم نیست که از خارج وب سایت به آن وارد شوند شما می توانید با قرار دادن دکمه های Call-to-Action در صفحات سایت کاربران را به سوی وب سایت خود هدایت کنید. این مورد را با یک مثال توضیح می دهم. وبلاگی از یک وب سایت را تصور کنید که کاربر پس از جستجوی یک موضوع  و مطلب در گوگل به صفحه ای از آن وارد می شود که در مورد آموزش آشپزی است و در پایان مطلب ، بنری به صفحه ای برای دانلود رایگان یک کتاب آشپزی قرار دارد بنابراین بازدید کننده در صورتی که بر روی آن بنر کلیک کند و به صفحه فرود برود ، ایمیل خود را وارد کند و کتاب را دانلود کند ، شما در تبدیل بازدید کننده به مشتری بالقوه موفق شده اید.

عموما دو نوع صفحه فرود می توان متصور شد که شامل موارد زیر هستند

  • صفحات فرودی که هدف آنها وارد کردن یک مخاطب به صفحه دیگری است و این مهم بواسطه یک کلیک تحقق می‌یابد. به همین دلیل به آنها صفحات فرود Click Through می‌گویند.
  • صفحات فرود دیگری هم وجود دارند که هدف از طراحی این صفحات ایجاد مشتریان باالقوه است این صفحات عموما یک فرم به همراه خود دارند . در زبان انگلیسی هم این صفحات که با نام  Lead Generation شناخته می شوند یکی از محبوب ترین نوع صفحات فرود شناخته می شود .

 صفحه فرود Click Through

صفحات فرود مختص به عمل Click Through:

هدف اینگونه صفحات فرود، این است که کاربر وارد صفحات دیگری از سایت می شود.  اما بر اساس روند فروش در فروشگاه‌های اینترنتی، از این صفحات برای معرفی یک کالای جدید، و یا مجاب کردن کاربر به خرید استفاده می شود . بنابراین از این صفحات برای نزدیک کردن کاربر به مرحله تصمیم گیری مورد استفاده قرار می گیرد . بعد از مجاب کردن کاربر و یا معرفی یک محصول جدید با قرار دادن دکمه های  Call-to-Action Button ، مخاطب جهت تصمیم گیری دو اقدام انجام می دهد. که این اقدامات شامل موارد زیر است.

۱- افزودن محصول به سبد خرید

۲- افزودن محصول به علاقه مندی ها

به دلیل ارائه محتوای غنی در این گونه صفحات مشتریان بیشتر به صفحات خرید هدایت می شوند. کمپین‌های تبلیغاتی که چنین صفحات فرودی به همراه خود دارند، نرخ تبدیل (به انگلیسی: Conversion Rate) بالایی به ارمغان می‌آورند و سبب افزایش فروش می‌شوند.

تحقیقات و بررسی‌های بین‌المللی نشان داده که در چنین صفحات فرودی، آوردن جزییات بیشتر باعث افزایش میزان نرخ تبدیل می‌شوند.

صفحه فرود lead generation

صفحات فرود مختص به Lead Generation:

این نوع از صفحات فرود که برای دریافت اطلاعات بازدیدکنندگان مورد استفاده قرار می‌گیرند. هدف از دریافت اطلاعات در این صفحات ایجاد موقعیت فروش بالقوه می باشد. نوع اطلاعاتی که در این صفحات می توان دریافت کرد شامل نام و نام‌ خانوادگی کاربر، ایمیل، شهر سکونت ، شماره موبایل و غیره می باشد. ماهیت این نوع صفحات به دلیل دارا بودن فرم به همراه آن ها نبت به صفحات فرودی که آگهی دهنده هستند متفاوت می باشد.

دریافت ایمیل و دیگر اطلاعات از کاربر باید به ظاهر از نظر کاربر منطقی و اصولی باشد. به عنوان مثال شما می توانید ایمیل افراد را دریافت کنید تا در ازای آن برای کاربران یک محتوای خوب ، کتاب‌های الکترونیکی، کوپن تخفیف، و حتی نسخه آزمایشی یک محصول را ارسال نمایید.

طول فرم ، نوع اطلاعت و و میزان اطلاعاتی که از کاربران در این مرحله دریافت می کنید بر روی نرخ تبدیل بسیار تاثیر دارد. بنابراین یک فرم کوتاه وتا حد ممکن با اطلاعات مورد نیاز و ضروری را از کاربر دریافت کنید.

به عنوان مثال دریافت شماره فکس و یا آدرس می تواند کاربران سایت را فراری دهد.

 نمونه ای از صفحات فرود Click Through

فروشگاه اینترنتی کاشی و سرامیک کاشیران که یکی از نمونه کارهای موفق پونه مدیا می باشد. دارای تعداد صفحات فرود زیادی می باشد که هر کدام با توجه به اهداف پروژه طراحی شده است. یکی از نمونه های این صفحات فرود ، صفحات Click Through می باشد. برای درک بهتر این نوع صفحات فرود با ما همراه باشید. 

1. در گوگل عنوان کاشی استخری را تایپ نمایید.

صفحه فرود چیست

2. برروی لینک مربوط به کاشی استخری در ابتدای صفحه کلیک کنید و وارد صفحه فرود تعریف شده برای کاشی استخری شوید. در این صفحه تمامی محصولات مربوط به کاشی استخری را می توانید مشاهده نمایید.

طراحی فروشگاه اینترنتی، طراحی وب سایت، طراحی فروشگاه آنلاین، صفحات فرود

3. همانطور که در صفحه فرود کاشی استخری می بینید المان ها به گونه در کنار یکدیگر قرار گرفته اند که کاربر را برای مدت زمان بسیاری برای مشاهده محصولات و مطالعه جزئیات هر محصول نگه میدارد.

 

جدول اصول پیاده سازی صفحه فرود

پیاده سازی صفحه فرود مستلزم دانستن اصول و قواعد خاصی است. با رعایت این اصول می توانید بازدیدکنندگان زیادی را جذب و آن ها را به مشتری تبدیل کنید. در جدول زیر به بیان اصول پیاده سازی صفحه فرود می پردازیم.

اصول پیاده سازی صفحه فرود توضیحات
تعیین هدف به طور واضح و مشخص تعیین کنید که هدف صفحه لندینگ شما چیست (فروش محصول، جمع آوری اطلاعات کاربران یا معرفی خدمات).
شناخت مخاطبان مخاطبان هدف خود را تعیین کنید و علائق و نیازهای آنان را بشناسید.
طراحی ساده و زیبا سعی کنید صفحه فرود را به گونه ای طراحی کنید که در عین سادگی، جذاب و کاربرپسند باشد.
ایجاد محتوای جذاب با انتخاب عناوین مناسب و نوشتن محتوایی جذاب و قانع کننده توجه مخاطب را جلب کنید.
افزودن دکمه فراخوان یا CTA با استفاده از تگ ها، کلمات کلیدی مناسب و توضیحات متا، صفحه فرود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید.
بهینه‌سازی SEO با استفاده از تگ ها، کلمات کلیدی مناسب و توضیحات متا، صفحه‌ فرود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید.
بهینه سازی برای موبایل اطمینان حاصل کنید که صفحه فرود در دستگاه های مختلف به خوبی نمایش داده می شود.
بهینه سازی سرعت با استفاده از تصاویر بهینه شده سرعت بارگذاری صفحه فرود را افزایش دهید.
اثبات اجتماعی برای جلب اعتماد بازدیدکنندگان، از تجربه و نظرات مشتریان قبلی و تأییدیه های منابع معتبر استفاده کنید.
آزمایش و تجزیه و تحلیل با انجام تست A/B، نسخه های مختلف صفحه فرود را مقایسه و بهترین طراحی و محتوا را شناسایی کنید. با استفاده از ابزارهای تحلیلی به پیگیری رفتارهای بازدیدکنندگان و بررسی نقاط قوت و ضعف صفحه بپردازید.

جدول اصول پیاده سازی صفحه فرود 

صفحه فرود در وردپرس چیست؟

صفحه فرود در وردپرس به صفحه ای گفته می شود که به طور خاص برای یک کمپین بازاریابی یا تبلیغاتی طراحی شده است. بازدیدکنندگان وب سایت ها پس از کلیک بر روی یک لینک یا یک آگهی وارد صفحه ی فرود می شوند. یک صفحه فرود در وردپرس می تواند ابزار قدرتمندی برای جذب و افزایش مخاطب باشد و یک بازدیدکننده ی معمولی را به مشتری تبدیل کند. در این صفحه می توانید محصولات خود را به کاربران معرفی کنید، به تبلیغ خدمات خود بپردازید یا اطلاعات تماس مخاطبانتان را جمع آوری کنید. در وردپرس افزونه های متفاوتی برای ساخت صفحه فرود وجود دارد. Divi Builder،Divi Builder، Elementor، Thrive Architect ،Beaver Builder و SeeProd از بهترین افزونه های ساخت صفحه فرود هستند.

برای ایجاد یک صفحه فرود مؤثر به نکات زیر توجه کنید.

  • طراحی و محتوای صفحه فرود باید ساده، شفاف و متمرکز بر یک پیشنهاد یا اقدام باشد. از ارائه ی هرگونه اطلاعات غیر ضروری بپرهیزید، چرا که ممکن است حواس بازدیدکننده را پرت کند.
  • عنوان را به گونه ای بنویسید که توجه مخاطبان را جلب کند.
  • محتوا باید مزایای پیشنهاد یا اقدام را به طور واضح شرح دهد و قابلیت متقاعد کردن مخاطبان را داشته باشد.
  • دعوت به اقدام را به شکلی مشخص و واضح بنویسید و به کاربران بگویید دقیقا باید چه کاری انجام دهند.
  • سعی کنید با استفاده از رنگ و تصاویر زیبا، ظاهری جذاب برای صفحه فرود بسازید.
  • اغلب صفحات فرود دارای فرمی برای جمع آوری اطلاعات کاربران هستند. این فرم به شما کمک می کند تا به طور هدفمندتری با مخاطبانتان در ارتباط باشید.

 صفحه فرود در وردپرس چیست؟ 

پاسخگوی سوالات شما هستیم سوال شما توسط کارشناسان پونه‌مدیا پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود

5
۱ دیدگاه
ثبت دیدگاه
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
علی تهرانی
 · 1398/11/05
نظر
اگه بخواهم یک صفحه لندینگ پیج اختصاصی برای ایمیل مارکتینگ بسازید هزینه چطور محاسبه میکنید؟ من یک صفحه اختصاصی می خوام که کاربر با دیدن اون صفحه جذب بشه و تا آخر صفحه پیگیر ثبت نام در سایت من بشه.
نمایش بیشتر
0

سوالات صفحه فرود Landing Page چیست؟

آیا صفحه فرود همانند صفحه اصلی است؟

خیر، صفحه فرود، صفحه اصلی شما نیست. صفحه اصلی، برای معرفی شما به کاربران استفاده می شود و دارای اهداف چندگانه است و این صفحه برخلاف صفحه فرود، برای یک هدف منحصربه فرد طراحی نشده است.

به طور کلی هدف از ایجاد صفحات فرود چیست؟

هدف از ساخت لندینگ پیج، فروش مستقیم محصول به کاربر یا دریافت اطلاعات کاربر برای اهداف مختلف و یا ایجاد رابطه بین بازدید کننده و سایت و هدایت او به صفحات موردنظر است.

آیا صفحات لندینگ پیج جزو صفحات سایت به حساب می آیند؟

بله، صفحات فرود صفحاتی هستند که در داخل سایت وجود دارند و و برای ایجاد کمپین های تبلیغاتی طراحی و پیاده سازی می شوند.

هزینه ایجاد لندینگ پیج چقدر است؟

این هزینه به شرکتی که لندینگ پیج شما را ایجاد می کند، بستگی دارد. ساخت این صفحات روش های مختلفی دارد که شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، بر اساس فاکتورهای مختلفی، قیمت گذاری را انجام می دهند.