با ما در ارتباط باشید: 4566031
مدت زمان مطالعه: 23 دقیقه
گزارش سئو

تفاوت خدمات سئو خوب و خدمات سئو بد در چیست؟ پاسخ این سوال به صورت واضح در نوع گزارش سئو ارائه شده از طرف شرکت خدمات سئو است. 

- یک گزارش سئو خوب: داده های مورد نیاز را با پیشنهادات درست به مشتری ارائه میدهد. نه تنها به مشتری نشان میدهد چه روشی برای آنها موثر بوده است بلکه دلیل موفقیت این روش را نیز به آنها اعلام میکند.
- یک گزارش سئو بد: داده های بی فایده بدون کوچکترین پیشنهادات و توضیحاتی را به مشتریان ارائه میدهد.
گزارش سئو یک فرمت خاص ندارد این گزارش میتواند از یک صفحه تا 100 صفحه تنظیم شود.

گزارش سئو چیست؟

گزارش سئو آنالیز سئو سایت از نظر نحوه عملکرد سایت در موتورهای جستجو است. تمرکز گزارش سئو به طور معمول روی معیارهای دامنه، ترافیک طبیعی و رتبه سایت در SERP است. اما این گزارش باید تمام اقداماتی که یک شرکت خدمات سئو در هر ماه برای سئو سایت شما انجام داده است را نیز در بر بگیرد. 
یک فعالیت سئو خوب به این معناست که روزانه قسمت هایی از مراحل بهینه سازی را بر روی سایت اجرا کنید. گزارش سئو آنالیز برنامه های اجرایی بعلاوه اقداماتی که عملی شده اند و نتایجی که در برداشتند را به شما نشان میدهد.
خیلی ساده است که به عنوان یک سئوکار بدون آنالیز قادر نخواهید بود نتایجی که این تغییرات در بر داشته اند را مشاهده کنید.
اما فایده یک گزارش سئو فقط برای سئوکاران نیست بلکه برای مشتریانی که بسته های سئو سایت شما را تهیه کرده اند نیز اهمیت دارد.
گزارش سئو به مشتریان کمک میکند تا از کارهایی که شما روی سایت انجام داده اید مطلع شوند و بتوانند عملکرد شما را بررسی کنند. هنگامی که قصد سفارش سئو کردید بهتر است از شرکت ارائه در خصوص گزارش های سئو ای که به شما ارائه می شود، سوالات لازم را بپرسید. آیا این گزارش ها ماهانه ارائه می شوند؟، آیا می توان در هر زمان درخواست گزارش کرد؟ و ....

یک گزارش سئو درست و دقیق سه بخش را در برمیگیرد:

- گزارش پیشرفت کار سئو : این بخش گزارش به شما نشان میدهد که هزینه ای که برای سئو سایت پرداخت کرده اید بی ثمر نبوده و برای شما رشد بالایی بوجود آورده است. مثلا رشد ترافیک طبیعی برای مطالب خاص در سایت.

- ارائه اطلاعات مربوط به کسب و کار در یک گزارش سئو: اطلاعاتی که به طور مستقیم به مشتری مربوط میشود. مخصوصا اینکه کدام قسمت های سئو در ماه های آینده نیاز به کار دارد. سایت آنها چه مشکلاتی دارد که وقت نشده به آنها رسیدگی کنید.

- پیشنهادات ارائه شده در گزارش سئو: پیشنهاداتی که برای پیشرفت سایت به مشتری داده میشود. این پیشنهادات میتوانند توسط مشتری رد شوند.

از آنجایی که مشتریان نمی توانند مراحل انجام سئو را ببینند به یک گزارش دقیق سئو نیاز دارند تا بدانند پولی که خرج کرده اند برای کسب و کار آنها نتیجه مثبت داشته است.در حقیقت آنها میخواهند ROI سئو خود را مشاهده کنند.

مشتری شما میخواهد چه مواردی را در گزارش سئو خود مشاهده کند؟

این موضوع تا حد زیادی به مشتری برمیگردد. درست است که این جواب شما را ناراحت خواهد کرد اما حقیقت این است که هر فردی در گزارش سئو خود دنبال المان های متفاوتی است. از جمله این المان ها میتوان به موارد ذیل اشاره کرد.

  • سلامت سئو : این بخش از گزارش به سئو فنی سایت و خطاهایی اشاره دارد که میتواند روی سئو تاثیر گذار باشد.
  • سلامت بک لینک ها : بررسی اینکه چه سایت هایی به مشتری لینک زده اند.
  • بررسی پیشرفت رتبه بندی سایت: در این بخش از گزارش باید بررسی کنید که تغییراتی در رتبه سایت و صفحات آن بوجود آمده است.
  • بررسی ترافیک طبیعی : فهم ترافیک طبیعی و اینکه چه صفحاتی ترافیک بیشتری وارد میکنند.
  • فروش/ پیشرفت : گزارشی از بازگشت سرمایه ملموس به وسیله SEO به مشتریان نشان دهید.

استخراج این داده ها تازه ابتدای کار است چرا که یک گزارش سئو درست باید بتواند مفهوم این داده ها را نیز به کاربر برساند. سعی نکنید با استفاده از اعداد جدول و نمودارهای پیچیده مشتری خود را گیج کنید. بیشتر مردم ترجیح میدهند خدماتی را که فهم آنها برایشان سخت است کنسل کنند. کار شما (کار گزارش سئو) کمک به مشتری برای فهم بهتر سئو سایت است.
هر شرکت خدمات سئو (سئوکار فریلنس) باید بتواند معیارهای سئو را تجزیه و تحلیل کند و نتایج این بررسی را به زبان ساده به مشتری بفهماند.

تهیه یک گزارش سئو چقدر زمان نیاز دارد؟

شما میتوانید از ساعت ها تا روزها برای استخراج داده، مرتب کردن آن ها و کپی و دانلود آنها وقت بگذارید. آیا این یک روش هوشمندانه استفاده از وقت و پول مشتری است؟ مسلما جواب منفی است.
گزارش سئو ای که قشنگ باشد و به مشتری کمک کند کار شما را درک کند خیلی مفید است اما اگر برای زیبا کردن این گزارش زیاد وقت بگذارید اما اطلاعاتی که در آن ارائه می دهید به درد نخور باشد بعد از مدتی مشتریان خود را از دست خواهید داد.
برای همین من به شما پیشنهاد میکنم از یک قالب آماده برای تمام گزارش های سئو استفاده کنید.

چطور یک گزارش سئو تهیه کنم؟

یک گزارش سئو سه قسمت دارد که مشتری شما به آن احتیاج دارد.
1. استخراج داده های سایت
2. توضیح داده های استخراج شده
3. ارائه پیشنهادات سئو به مشتری
یک گزارش بازاریابی درست به مشتری کمک میکند اطلاعات لازم را بدون خواندن صفحات طولانی بدست بیاورد.

قالب گزارش سئو زیر را دانلود کنید

درست است که قالب گزارش سئو ما بهترین قالب موجود در فضای وب نیست اما این قالب برای تمامی نیاز های شما کافی خواهد بود. و یک شروع برای تهیه اولین گزارش سئو شما است. همچنین این قالب به شما کمک میکند گزارشی که از قبل تهیه کرده بودید را مرتب کنید. 
برای تولید یک گزارش سئو که مشتری شما به خواندن آن علاقه نشان بدهد شما نیازمند ابزار های زیر برای تغییر قالب ارائه شده هستید.
- Google Slides
- Ahrefs
- Skitch (یا هر آپلیکیشن دیگری که برای اسکرین شات از آن استفاده میکنید)

در ابتدا یک کپی از نمونه قالب گزارش سئو تهیه کنید.
رنگ قالب را با توجه به برند خودتان یا مشتری تغییر دهید. همچنین میتوانید لوگوی خود را در صفحات مختلف این قالب اضافه کنید.
شما با استفاده از این قالب در زمان خود صرفه جویی خواهید کرد و چون قالب انعطاف پذیری است میتوانید با توجه به نیاز های خود و مشتری در آن تغییرات مناسب را ایجاد کنید.
مثلا اگر میخواهید یک گزارش سئو محلی تهیه کنید. در اسلاید ترافیک طبیعی لوکیشن و هایلایت مناطق جغرافیایی که بیشترین ترافیک را وارد میکنند را به گزارش اضافه کنید.

1. عنوان گزارش سئو

اولین اسلاید راحت ترین قسمت تهیه یک گزارش سئو (SEO Report) است.
تاریخ تهیه گزارش، لوگوی شرکت، URL مشتری را در این قسمت وارد کنید. حواستان باشد که در هر گزارش تاریخ ماهی که گزارش تهیه شده است را وارد کنید.
حالا که این قسمت را درست کردید وقت آن رسیده که سراغ قسمت اصلی تهیه گزارش سئو برویم.

2. خلاصه گزارش SEO

صفحه خلاصه یک مقدمه برای گزارش سئو شماست. شما میتوانید در این صفحه خلاصه بازاریابی این ماه و یا برد های قابل توجه را ارائه کنید.

خلاصه گزارش سئواین صفحه میتواند یک خلاصه ساده به زبان عامیانه باشد یا یک خلاصه با تمام جزئیات بازاریابی ماه تهیه گزارش. انتخاب بین این دو به طور کامل به شما بستگی دارد. 
یک خلاصه خوب فهم سئو را برای مشتری بالا میبرد و میتواند مثل یک داستان خوب باشد.

چه مواردی شامل خلاصه گزارش سئو میشود؟

• اهداف کوچک و بزرگی که به آنها دست یافته ایم
• مواردی که نیاز به بررسی دارند
• یک خلاصه از بالا یا پایین رفتن ترافیک طبیعی سایت
• جلسات، اقدامات و مواردی که در پیش رو دارید (با مشتری)

3. بررسی سلامت سئو سایت

در این مرحله عکس هایی در خصوص سلامت سئو سایت تهیه میکنید. این بخش مروری بر مشکلات فنی و خطاهایی که ممکن است روی سئو تاثیر بگذارند است.
برای بدست آوردن این داده ها میتوانید از ابزارهای بررسی سایت استفاده کنید. یکی از این ابزارها Site Audit سایت Ahrefs است.
آدرس سایت مشتری را در این ابزار وارد کنید. در ابتدای صفحه میتوانید رتبه سلامت سایت و صفحاتی که کرال شده اند را مشاهده کنید.
نمره سلامت سایت
عکس این قسمت را در گزارش خود کپی کنید.

- بررسی محتوای تکراری و تعداد کلمات هر مطلب

در قسمت reports < content quality میتوانید گزارشی از محتواهای تکراری سایت مشتری و تعداد کلمات هر بدست بیاورید.
بررسی محتواهای تکراری و کوتاه در سایت
محتوای تکراری در سایت اصلا قابل قبول نیست چرا که نه تنها کاربر را گیج میکند بلکه باعث میشود صفحات یک سایت با هم برای رتبه بالا در گوگل مبارزه کنند.
در قسمت تعداد کلمات یک محتوا با اینکه هیچ قانونی برای این موضوع وجود ندارد اما گوگل به مطالبی که محتوای طولانی دارند رتبه بهتری اختصاص میدهد. پس میتوان به راحتی اعلام کرد که صفحات با متن کوتاه رتبه ای در SERP بدست نخواهند آورد.
بررسی تعداد کلمات یک محتوا در سایت
- Alt tag ناموجود و تصاویر شکسته
در قسمت Resources > Images الت تگ های ناموجود را بررسی کنید.
بررسی متن جایگزین تصویر نوشته نشده
با اینکه موتورهای جستجو هر روز باهوش تر میشوند اما هنوز هم برای فهم تصاویر نیاز به کمک دارند. در اینجاست که متن جایگزین تصاویر (Alt Text) اهمیت خودش را نشان میدهد. گوگل به کمک Alt tag میتواند تصاویر را درک کند.
نمودار alt tag ها در سایت
- مشکلات HTML
این مشکلات بیشتر مربوط به Title tag، تگ های H1 و متا دسکریپشن هستند. در قسمت Internal > HTML tags گزارش مورد نیاز را تهیه کنید.
بررسی مشکلات HTML سایت
- لینک های شکسته شده
شما در قسمت Reports > Outgoing links میتوانید لینک های داخلی زیاد، ریدایرکت های موقت، لینک های شکسته و لینک های خارجی سایت را بررسی کنید.

بررسی لینک های شکسته سایت
لینک شکسته در سایت غیرقابل اجتناب ناپذیر است. هرچه سایت بیشتر رشد کند لینک ها تغییرات بیشتری را مشاهده خواهند کرد و شما با صفحات 404 مواجه خواهید شد. این اتفاق می افتد اما وقتی تعداد این صفحات 404 زیاد بشود شما با مشکل مواجه خواهید شد.
وقتی کاربر وارد یک صفحه 404 بشود اطلاعاتی مورد نیاز را دریافت نخواهد کرد در نتیجه ترافیک شما کاهش پیدا خواهد کرد. همچنین این صفحات باعث از بین رفتن بودجه خزش شما خواهند شد. اگر یک خزنده موتور جستجو وارد سایت شما بشود و با هزاران لینک شکسته مواجه شود ممکن است بدون کرال و ایندکس صفحات مهم شما از سایت خارج بشود.
پس بهترین کاری که میتوانید انجام دهید شناسایی لینک های شکسته سایت و ترمیم این لینک ها است.

4. URL های خزش شده

این اسلاید شما سلامت سئو را در خصوص URL های خزش شده اعلام میکند. در هر بررسی سئو سایت میتواند صفحات متفاوتی وجود داشته باشد (صفحات اضافه یا حذف شده باشند.) این موضوع روی نتیجه Crawl و مشکلات موجود تاثیر میگذارد.
urlهای خزش شده در گزارش سئو
پس خیلی بهتر است که به مشتری خود تفاوت این ماه با ماه های قبل یا تغییراتی که از زمان فعالیت شما در سایت بوجود آمده است را نشان بدهید. برای اضافه کردن این جدول ها به قسمت Project history بروید در بالای صفحه گراف های مربوط به خزش URL را خواهید دید.

5. سلامتی سئو سایت

با توجه به بخش های قبل شما در این قسمت با جزئیات بیشتری وارد مبحث سلامت سئو می شوید.
بررسی سلامت سئو سایت
در این بخش از گزارش سئو تمام مواردی که در ماه گذشته برای سلامت سئو سایت انجام داده اید را برای مشتری توضیح میدهید و برای آن جداول مورد نیاز را نیز اضافه میکنید.
در سمت چپ ابزار بررسی دقیق سایت زیر قسمت REPORTS میتوانید گزارش های مختلف برای این بخش را تهیه کنید.
- HTML tags: طول تگ، تگ های تکراری، متا دسکریپشن های ناموجود
- محتوا: تعداد کلمات هر محتوا و محتواهای تکراری
- لینک ها: انواع لینک، لینک های ورودی و خروجی
- کارایی: سرعت صفحات و سایت

6. بررسی کلی بک لینک ها

در این قسمت به مشتری نشان میدهید سایت آنها چه لینک هایی دریافت کرده و این لینک ها چه ترافیکی را با خود وارد میکنند.
بررسی بک لینک های سایت
یکی از بزرگترین چالش ها در سئو لینک سازی است. در قسمت بررسی بک لینک ها میتوانید اهمست این موضوع را به مشتریان نشان بدهید. در قسمت Site Explorer یک عکس از پروفایل بک لینک ها تهیه کنید.
با توجه به موضوعی که میخواهید در گزارش خود در بخش بک لینک نشان بدهید شما میتوانید دامنه های جدید، دامنه های حذف شده و ... را نشان بدهید هر دوی این موارد در قسمت Backlink profile overview برنامه وجود دارند.

7. پروفایل بک لینک ها

بررسی بک لینک ها
در این بخش اقداماتی که در ماه در خصوص لینک سازی صورت داده اید را بیشتر توضیح میدهید. از جمله :
• تعداد بک لینک هایی که دریافت کرده اید
• اعتبار بک لینک های دریافتی
• بهترین انکرتکست ها
• تعداد لینک هایی که از دست داده اید
• ترافیکی که لینک های جدید وارد میکنند
یک نگاه اجمالی به نمودارها نشان میدهد شما راه درستی را برای سئو سایت پیش گرفته اید یا خیر.

8. ترافیک طبیعی در گزارش سئو سایت

یکی از سوالات رایج مشتریان در خصوص سئو سایت در خصوص اثرگذاری و ترافیک ورودی سایت است.
شما با استفاده از Site Explorer در Ahrefs میتوانید ترافیک طبیعی را بررسی کنید و ببینید چه صفحاتی ورودی بیشتری دارند.
شما میتوانید میلیون ها کلمه کلیدی را بررسی کنید و هنگامی مشتری برای هرکدام از این کلمات کلیدی در 100 جستجوی برتر قرار بگیرد این کلمه در نمودار مشخص میشود. این موضوع به مشتری نشان میدهد با اینکه ترافیک آنها خیلی بالا نرفته است اما کلمات کلیدی آنها بیشتر جستجو میشود.
گزارش جستجوی طبیعی
مشتری میخواهد تغییر ترافیک از زمانی که شما شروع به انجام فعالیت کردید را نیز مشاهده کند. در قسمت organic search tab دو تا نمودار کلمات کلیدی و ترافیک را کپی کنید. یادتان نرود که ترافیک و کلمات کلیدی هر ماه را وارد کنید. در این قسمت نمیتوانید تمام اطلاعات را کپی کنید.

9. رتبه طبیعی سایت

نه تنها نشان دادن ترافیک طبیعی برای مشتری مفید است بلکه این ترافیک چگونه پخش شده است. نمودار position distribution history در Ahrefs به شما این اطلاعات را خواهد داد.

گزارش رتبه بندی طبیعی
برای پیدا کردن این نمودار کافیست در قسمت ترافیک طبیعی در site explorer پایین صفحه بیایید. این نمودارها ترافیک طبیعی سایت را نشان میدهند. همچنین نشان میدهند کلمات طبیعی سایت چگونه عمل میکنند. سه نوع عملکرد داریم:
- در سه نتایج برتر (1-3)
- جایگاه 4-10
- جایگاه 11-50

10. کلمات کلیدی طبیعی در گزارش سئو سایت

شما بدون بررسی رتبه بندی سایت یک گزارش سئو نخواهید داشت. نه تنها رتبه نشان دهنده دیده شدن در گوگل است بلکه نشان میدهد که استراتژی بازاریابی شما جوابگو بوده است یا خیر.
در اسلاید بعدی شما رتبه طبیعی ، تغییرات آنها و رتبه هایی که افت کرده اند نشان خواهید داد. در حقیقت به مشتری نشان میدهید چه کلماتی برای آنها ترافیک وارد کرده اند (با اینکه ممکن است کلمات مد نظر آنها نباشد).
با آگاه سازی مشتری در خصوص بهترین کلمات کلیدی آنها شما به وی می فهمانید چه جستجوهایی برای آنها ترافیک وارد میکند.
کلمات کلیدی طبیعی در گزارش سئو
قبل از اینکه به شما عملکرد کلمات کلیدی که مد نظر دارید را نشان دهیم شما باید کلماتی را که ترافیک به همراه می آوردند را بررسی کنید.
کسب رتبه یک گوگل برای کلمه کلیدی، وقتی کسی این کلمه را سرچ نکند هیچ فایده ای برای شما نخواهد داشت.

11. بررسی رتبه های قابل مشاهده در گزارش سئو

رتبه های قابل مشاهده سایت
در ابزار rank tracker مشتری خود را انتخاب کنید. یک اسکرین شات از نتیجه بگیرید و در اسلاید اضافه کنید.
شما میتوانید عملکرد در طول زمان را به آنها نمایش دهید. با کلیک روی positions میتوانید بهترین کلمات کلیدی را به آنها نشان دهید.
در بالا سمت چپ میتوانید نسخه موبایل و دسکتاپ را ببینید. حتی میتوانید اطلاعات بیشتری در خصوص SERP با کلیک روی آن بدست بیاورید.
این نمودارها موارد زیر را به شما نشان میدهند.
• Visibility: درصد تمام کلیک ها برای کلمات کلیدی که به سایت مشتری میروند.
• Average position: میانگین رتبه تمام کلمات کلیدی از 1 تا 100.
• Traffic: ترافیک طبیعی به URL.
• SERP features: برای این کلمه کلیدی در SERP چه ویژگی های وجود دارد. (اسنیپت، ویدیو، نقشه و ...)
• Positions: تعداد کلماتی که افت یا پیشرفت در رتبه را مشاهده کرده اند.

12. ارائه اطلاعات رتبه بندی سایت در گزارش سئو

اطلاعات مربوط به رتبه بندی
این اسلاید به مشتری نشان میدهد که در صفحه نتایج موتور جستجو برای هر کدام از کلمات کلیدی آنها چه ویژگی هایی وجود دارد. ویژگی هایی که میتوانند از آن استفاده کنند و ویژگی هایی که نمیتوانند استفاده کنند.
میتوانید با کلیک روی هر ویژگی جزئیات آن را نشان دهید. در عکس بالا میبینید برای Featured Snippet در کلمات کلیدی فرصت های زیادی وجود دارد. اما سایت مشتری برای هیچ کدام از آنها رتبه نگرفته است.
نه تنها میتوانید ویژگی هایی که نشان داده نشده را بررسی کنید بلکه میتوانید ویژگی هایی که برای آنها رتبه دارند را نیز در گزارش سئو ارائه بدهید. با اینکار میتوانید فایده پیشنهادات خود را به آنها اثبات کنید.
مثلا کلمات کلیدی در قسمت image pack رتبه گرفته اند.
رتبه image pack در گوگل
شما میتوانید به مشتری پیشنهاد تولید محتوا با استفاده از تصاویر با کیفیت را بدهید.

13. بررسی پروسه رتبه بندی در گزارش بهینه سازی سایت

چه با بررسی رتبه کلمات کلیدی موافق باشید چه مخالف، آنها به مشتری کمک میکنند دیده شدن را بهتر درک کنند.
پروسه رتبه بندی سایت
با استفاده از تگ در Rank Tracker شما میتوانید رتبه کلمات را با سادگی بیشتری به مشتری نشان دهید.
ویژگی tag به شما اجازه میدهد کلمات را با از برچسب دسته بندی کنید. اگر شما دسته ای از کلمات را بررسی کنید میتوانید به راحتی آنها را در گزارش خود وارد کنید. شما میتوانید با سه روش زیر رتبه بندی را به مشتری نشان دهید.
• تعداد کل کلمات کلیدی رتبه بندی
• ترافیک طبیعی که کلمات کلیدی تولید میکنند
• کدام URL برای این کلمات رتبه کسب کرده است

14. اهداف ماه آینده برای سئو سایت

بعد از این که تمام نمودارهای مورد نیاز را برای مشتری فرستادید باید برنامه برای پیشرفت سئو آنها در ماه بعد ارائه بدهید.
اهداف ماه آینده
یک لیست خیلی ساده برای این قسمت کفایت میکند. این قسمت از گزارش سئو دو فایده دارد:
1. به مشتری کمک میکند اهداف شما برای ماه آینده را بشناسد
2. این ایده را تقویت می کند که آنها باید برای انجام کارهای موفقیت هنوز هم با شما همکاری کنند.

راهنمای مطالعه گزارش  بهینه سازی وب سایت

لازم است بتوانید گزارش سئو خود را مطالعه کنید در این مقدمه ما نحوه مطالعه گزارش سئو را ارائه می دهیم. که چگونه باید یک گزارش سئو را مطالعه فرمایید.

حجم گزارش بهینه سازی وب سایت 

گزارش سئو حداکثر 40 صفحه می باشد که از سایت های گزارش ساز مختلف که ما در آنها عضویت ویژه داریم برای تهیه گزارش استفاده می شود. و البته موارد کلیدی به عنوان گزارش به شما ارائه می گردد.

 گزارش سئو شامل چه معیارهایی است

  • جایگاه سایت در نتایج گوگل
  • کدهای وب سایت
  •  Page Authority
  • دامین آتوریتی
  •  متون وب سایت
  • وضعیت سرعت وب سایت
  • وضعیت سرور
  • سیستم مدیریت محتوای وب سایت
  • تعداد صفحات وب سایت
  •  رقبا
  • فعالیت در شبکه های اجتماعی
  •  وبلاگ
  •  تصاویر
  •  سئوی تمامی صفحات وب سایت
  •  لینک های داخلی وب سایت
  •   تعداد لینک های ورودی به وب سایت
  •  تعداد لینک های شکستۀ وب سایت
  • محبوبیت لینک های ورودی به وب سایت
  •  هستۀ وب سایت وURL  ها
  • کیفیت ارائۀ مطالب و استفاده از ویدئو
  •  Domain Authority
  • طول عمر سایت
  • پنالتی های گوگل (آیا شامل پنالتی شده است یا خیر)
  • ثبت سایت در موتورهای جستجوی معروف
  • رتبه سایت در الکسا Alexa
  • میزان ورودی از جستجو

موارد استفاده گزارش سئو

این گزارش باعث می شود وضعیت فعلی وب سایت خود را بدانید و اینکه بهتر است در ابتدا از چه قسمت سئو سایت را شروع کنید.

گزارش بهینه سازی وب سایت یا سئو سایت برای مواردی مثل آشنایی شما با تمام اصطلاحات بهینه سازی وب سایت ، افزایش اطلاعات شما در مورد این کار ، تسلط کامل بر سایت خود ، مدیریت کردن پروژه بهینه سازی سایت در مدت زمان لازم و…

نکته تخصصی : یکی از نکات مهم در گزارش سئو تحلیل گزارش است. اگر به شما داده هایی بدون توضیح داده شود شما فقط در صورتی میتوانید از آنها سر در بیاورید که یک متخصص سئو باشید. اما شرکت های سئو داده های مرتبط را با توضیحات لازم به شما ارائه خواهند داد.

روال تهیه گزارش سئو سایت در پونه مدیا

  • ارسال درخواست تهیه راهنما و گزارش بهینه سازی وب سایت

    قبل از شروع بهینه سازی وب سایت باید راهنما و گزارش بهینه سازی از وب سایت شما تهیه گردد.

  • بررسی درخواست و هماهنگی با شما

    بعد از ارسال درخواست، کارشناسان فروش جهت هماهنگی با شما تماس خواهند گرفت.

  • صدور فاکتور و پرداخت آنلاین

    بعد از هماهنگی، فاکتور برای شما صادر – ایمیل – خواهد شد. شما می بایست از طریق پرتال کاربری خود اقدام به پرداخت آن نمایید.

  • تهیۀ گزارش و راهنمای بهینه سازی وب سایت شما

    بعد از پرداخت فاکتور، کارشناسان ما شروع به تهیۀ گزارش و راهنمای بهینه سازی وب سایت شما می کنند. تهیۀ این گزارش ۷ تا ۱۰ روز کاری زمان خواهد برد.

  • ما کاری کرده ایم تا بدون نیاز به استخدام متخصص SEO، سایت خود را به صدر نتایج گوگل ببرید. شما به یک سئو کار حرفه ای نیازی ندارید، زیرا تیمی از متخصصان سئو در خدمت شما هستند و خود را موظف به ارائه گزارش های مستمر به شما می دانند.

نمونه گزارش سئو سایت

 نمونه گزارش تحلیل سایت از نظر سئو، به شما نشان می‌دهد که تحلیل یک وبسایت شامل چه بخش‌هایی می‌شود و ما در پونه مدیا این گزارش را چگونه آماده می‌کنیم. با کمک این نمونه گزارش تحلیل سئو می‌توانید گزارش سئو سایت خودتان را آماده کنید.

دانلود نمونه گزارش سئو سایت

پاسخگوی سوالات شما هستیم سوال شما توسط کارشناسان پونه‌مدیا پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود

5
2 دیدگاه
ثبت دیدگاه
  • 15
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
امیر خرمیان
 · 1401/09/14
نظر
به نظر من قالب آماده مناسب نیست
چون هر پروژه و هر کارفرمایی نوع بیزینس و درخواستش متفاوته
نمایش بیشتر
1
  • پونه مدیا 1401/09/14
    سلام جناب خرمیان
    ممنون بابت نظری که ارائه دادید.
    استفاده از قالب آماده کمک می کند تا بهترین عملکرد را داشته باشید. تمام نیازهای شما را برطرف می کند و کمک می کند تا چیزی را از قلم نیندازید و گزارشی که آماده کرده اید را دسته بندی و مرتب شده به کارفرما ارائه دهید. همچنین می توانید متناسب با رنگ برند و اصول اولیه مجموعه خود آن را طراحی کنید.
نظر
سلام اصولا برای کارفرما چقدر وقت یکبار باید گزارش ارسال کرد؟
نمایش بیشتر
  • پونه مدیا 1401/09/14
    با سلام خدمت شما
    بهترین حالت برای ارسال گزارش ماهی یک بار است.
    چرا که سئو یک پروسه زمانبر است و ارسال گزارشات هفتگی یا روزانه نه برای کارفرما نه برای تیم طراحی و سئو سایت نتیجه بخش نخواهد بود.

سوالات متداول گزارش سئو

نمونه گزارش سئو در چند صفحه تدوین می شود؟
حداکثر تعداد صفحاتی که در حالت استاندارد برای گزارش سئو در نظر گرفته می شود، 40 صفحه است.
گزارش سئو سایت حاوی چه عنوان هایی است؟
گزارش سئو از قسمت هایی مانند رتبه سایت در serp ، تغییرات انجام شده در کدهای سایت، عنوان های موجود، وضع کنونی سیستم مدیریت محتوا ، معیارهای کمی مانند سرعت سایت، موقعیت کنونی سرور، تعداد مطالب و پیج های سایت تهیه میگردد .
گزارش رتبه سایت را هرچند وقت یکبار باید داشته باشیم؟
به طور کلی و قطعی در این باره نمی توان عددی را بیان نمود ولی با توجه به حساس بودن فروش به رتبه سایت و وجود رقبای زیاد،بهتر است به طور مداوم ، تقریبا ماهی یکبار درخواست گزارش سئو داشته باشید.
گزارش سئو در پکیج های مختلف سئو متفاوت است؟
خیر، اگرچه تعداد گزارش سئو در پکیج های مختلف متفاوت است ولی کیفیت آن ها یکسان خواهد بود. برای درخواست گزارش های بیشتر، با مشاورین شرکت تماس بگیرید.