امروزه شرکتها برای بقا به پلتفرمهای دیجیتال مارکتینگ وابسته هستند، به طوری که عدم استفاده از پلتفرمهای دیجیتال مارکتینگ مدرن به این معنی است که کسب و کار شما ممکن است از رقبای سرسخت شما عقب بماند. دانستن اینکه کدام پلتفرمها برای مدیریت برنامهریزی، ایجاد، اجرا و تخصیص کمپینهای دیجیتال مارکتینگ لازم است، برای بازاریابان جدید بسیار دشوار است. ما فهرستی از پلتفرمهایی را که هر آژانس دیجیتال مارکتینگ باید به خوبی در آنها تسلط داشته باشد، تهیه کردهایم و توضیح میدهیم که چرا برای این فرآیند ضروری هستند.
دیجیتال مارکتینگ و پلتفرم های آن
دیجیتال مارکتینگ هر ابتکار بازاریابی است که از رسانههای آنلاین و اینترنت از طریق دستگاههایی مانند تلفنهای همراه، رایانههای خانگی یا لپتاپها استفاده میکند. ابتکارات رایج دیجیتال مارکتینگ حول توزیع پیام برند از طریق موتورهای جستجو، رسانههای اجتماعی، برنامههای کاربردی، ایمیل و وبسایت ها متمرکز است. امروزه، دیجیتال مارکتینگ اغلب بر روی دستیابی به مشتری با پیامهای تبدیلمحور در کانالهای متعدد تمرکز میکند، زیرا آنها به سمت پایین قیف فروش حرکت میکنند. در حالت ایدهآل، تیمهای بازاریابی میتوانند نقش هر یک از این پیامها و/یا کانالها را در رسیدن به هدف نهایی خود ردیابی کنند.
پلتفرم دیجیتال مارکتینگ چیست؟
در زمینه تجارت مدرن، پلتفرمها ابزارهایی هستند که قابلیتهای تجاری یا فناوری متعددی را ارائه میدهند. در حالی که ابزارهایی برای پرداختن به عملکردهای خاص در یک نیاز تجاری وجود دارند، پلتفرمها از عملکردهای متعدد در این نیازها پشتیبانی میکنند. پلتفرمها معمولاً با یکپارچهسازیها و مشارکت با سایر برنامهها یا منابع، به شما این امکان را میدهند که محتوای معنادارتری منتشر کنید و از رسانههای اجتماعی برای دستیابی به اهداف تجاری بزرگ خود استفاده کنید. پلتفرمهای رایج دیجیتال مارکتینگ شامل رسانههای اجتماعی، اینفلوئنسر مارکتینگ، بازاریابی محتوا، ایمیل، بهینه سازی موتور جستجو (سئو)، پرداخت به ازای کلیک (PPC)، میشود. بیایید به چند مورد از پلتفرمها نگاهی عمیقتر بیندازیم:
پلتفرمهای بازاریابی رسانههای اجتماعی
مصرف کنندگان امروزی به شدت به پلتفرمهای رسانههای اجتماعی مانند اینستاگرام، فیس بوک، لینکدین و اسنپ چت وابسته هستند. به همین دلیل ضروری است که برندها در تمامی این پلتفرمها حساب فعال داشته باشند. کاربران به طور متوسط حدود ۸ حساب رسانه اجتماعی دارند. به ازای هر نفر در روز به طور متوسط 2 ساعت و 22 دقیقه وقت صرف اجتماعی میشود. مردم حدود یک هفتم از زمان بیداری خود را در پلتفرمهای اجتماعی میگذرانند. پلتفرمهای رسانههای اجتماعی به بازاریابان این امکان را میدهند که به روشهای بیشماری به مشتریان بالقوه خود دست یابند. اول، تیمهای بازاریابی میتوانند از این کانالها برای توزیع تبلیغات پولی و محتوای حمایت شده استفاده کنند. هر پلتفرم راهی برای تیمهای بازاریابی ارائه میدهد تا کمپینهای تبلیغاتی پولی ایجاد کرده و کاربران را تقسیم بندی کنند تا این تبلیغات در فیدهای اعضای مخاطب هدف ظاهر شوند. در حالی که هر پلتفرم متفاوت است، اکثر آنها دارای قابلیتهایی هستند که به تیمهای بازاریابی اجازه میدهند تبلیغات خود را بر اساس مکان، عنوان شغل، علایق، سن و غیره منتشر کنند.
بازاریابی محتوا
بازاریابی محتوا به تیمهای بازاریابی اجازه میدهد تا در پاسخ به سوالات کاربران خود فعال باشند. تیمهای بازاریابی محتوا، ویدیوها و سایر داراییها را برای پاسخ به سؤالات یا ارائه زمینه به مصرفکنندگان در طول سفر سه مرحلهای آنها ایجاد میکنند:
- مرحله آگاهی: خریدار متوجه میشود که به محصول یا خدماتی نیاز دارد.
- مرحله بررسی: خریدار برای رفع این نیاز، اقدامی را تعیین میکند.
- مرحله تصمیم گیری: خریدار در مورد محصول/خدمات برای خرید تصمیم میگیرد تا نیاز را برآورده کند.
به عنوان مثال، یک مصرف کننده ممکن است متوجه شود برای حضور در باشگاه ورزشی به یک جفت کفش جدید نیاز دارد. تیم بازاریابی شرکت تولید کننده کفش ورزشی ممکن است در مورد ویژگیهایی که از یک کفش مخصوص دویدن اطلاعاتی را در محتوای تبلیغاتی خود درج کرده باشد. در این لحظه خریدار با نگاه کردن به این محتوا تشخیص میدهد که این کفش مخصوص دویدن نیازهای او را بر طرف میکند، پس برای تهیه آن اقدام میکند. بازاریابی محتوا در حالی که تقریباً 3 برابر بیشتر نرخ تولید ایجاد میکند، معمولاً نسبت به سایر اشکال بازاریابی ارزانتر است.
اگر به عنوان یک کسبوکار جدید به تازگی وارد بازار فروش آنلاین شدهاید، به شما پیشنهاد میکنیم زمان را از دست ندهید و از تیم متخصص پونه مدیا در خصوص تولید محتوای کاربرپسند و در عین حال مناسب سئوی سایت، مشاوره دریافت کنید.