برای پاسخ دادن به این سوال که «چرا نباید اسم خود را در گوگل سرچ کنیم» باید ابتدا اطلاعات جانبی را در اختیار شما قرار دهیم که به درک بهتر این موضوع کمک خواهد کرد.
در سال گذشته آمار به دست آمده نشان دهنده این است که حداقل 2 تریلیون جستجو با استفاده از گوگل انجام شده است. شاید شما برای این که ببینید جایگاه کسب و کارتان در رده بندی نتایج گوگل کجاست یا این که آیا تبلیغات گوگل (گوگل ادوردز) خریداری شده فعال است یا خیر؟ شاید هم فقط دوست دارید ببینید که با جستجوی نامتان در گوگل به چه نتایجی میرسید. در ادامه این مطلب از پونه مدیا ما قصد داریم تجربیات متخصصان و نتیجه مطالعاتی که در این خصوص انجام داده ایم را در اختیار شما قرار دهیم.
نکته مهمی که باید قبل از پرداختن به بحث کسب و کارهای دیجیتال با شما در میان بگذاریم این است که جستجوی کردن نام خودتان هیچ مشکلی برای شما بوجود نخواهد آورد، البته مادامی که اطلاعات عجیب و غریبی در خصوص شما در سایت های مختلف پخش نشده باشد. به عنوان مثال اگر من اسم (نویسنده این مقاله) خودم را در گوگل جستجو کنم، نتیجه خاصی در پی نخواهد داشت و در نهایت خوش شانسی یک لینک از شبکههای اجتماعی که به من مربوط است پدیدار می شود که این موضوع تقریبا هیچ ضرر یا سودی را برای من به دنبال نخواهد داشت. به همین دلیل نکاتی که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد مربوط به کسب و کارهایی اینترنتی است که قصد دارند در صفحه نتایج گوگل ظاهر شوند.
هیچوقت اسمتان را در گوگل سرچ نکنید
هیچوقت اسمتان را در گوگل سرچ نکنید و در نظر داشته باشید که منظور ما اسم کسب و کارتان و مهم تر از آن کلمات کلیدی است که بر روی آنها تمرکز کرده و برای نشان دادن سایت خود در این کلمات کلیدی از تبلیغات گوگل نیز استفاده کرده اید.
گوگل مدتی پیش به صورت مستقیم اعلام کرده است که: "اگر شما به صورت مرتب کلمه کلیدی که منجر به نمایش تبلیغات گوگل شود را جستجو کنید، ولی در نتایج جستجو روی آن هیچ کلیکی انجام ندهید؛ بعد از مدتی سیستم گوگل تشخیص می دهد که جستجو کنندگان به این نتیجه علاقمند نیستند و به همین دلیل ممکن است که صفحه مورد نظر شما در صفحه نتایج جستجو نمایش داده نشود" دقیقا به همین دلیل است که به استفاده کنندگان از خدمات خود توصیه میکنیم که به هیچ عنوان نام کسب و کار یا کلمات کلیدی که بر روی آنها تمرکز شده و برای تبلیغات گوگل در خصوص آن کلمات سرمایه گذاری شده را در گوگل جستجو نکنند و در صورتی به دنبال بررسی و آنالیز نتایج هستند از شرکت ارائه دهنده خدمات خود مشاوره بگیرند.
چرا نباید اسممان را در گوگل سرچ کنیم
چرا نباید اسممان را در گوگل سرچ کنیم سوالی بود که پاسخش را در اختیار شما قرار دادیم. در این مرحله میخواهیم این موضوع بسیار مهم را به شما یادآوری کنیم که حتما به کارکنان شرکت خود اعلام کنید که از جستجو کردن نام شرکت (یا کلمات کلیدی خاصی که برای تبلیغات گوگل از آنها استفاده کرده اید) را در گوگل جستجو نکنند. در نظر داشته باشید که این افراد حتی اگر نام شرکت شما را جستجو کنند و بر روی لینک نمایش داده شده مربوط به شما کلیک نکنند، به مشکل بر خواهید خورد؛ چرا که کلیک نکردن آنها باعث کاهش CTR صفحه یا سایت شما در صفحه نتایج گوگل می شود. مورد بعدی که در مورد تبلیغات گوگل باید بدانید این است که اگر کلمات کلیدی خود را سرچ کردید و به نتایج سبز رنگ با علامت (AD) برخوردید با کلیک کردن روی آن هیچ کار مفیدی انجام نداده اید، شما با این کار در اصل بودجه ای که برای تبلیغات گوگل در نظر گرفته بودهاید را هدر دادید.
چیزهایی که نباید در گوگل سرچ کرد
بجز مواردی که گفتیم به طور کلی علی رغم اینکه جستجو کردن در گوگل میتواند به سرعت اطلاعات زیادی را در اختیارتان قرار دهد، اما بعضی از موضوعات هستند که بهتر است از جستجوی آنها در گوگل خودداری کنید، یا با احتیاط بیشتری برخورد کنید. در اینجا چند مورد از این موضوعات را بررسی میکنیم:
-
موضوعات حساس و شخصی: اطلاعات شخصی خود یا دیگران، مانند شمارههای کارت اعتباری، شمارههای امنیت اجتماعی، آدرسهای خصوصی و غیره را جستجو نکنید. جستجوی این اطلاعات ممکن است به افشای ناخواسته اطلاعات حساس منجر شود.
-
محتوای غیرقانونی: جستجوی مواردی مانند مواد مخدر، فعالیتهای غیرقانونی، یا محتوای غیرقانونی دیگر میتواند شما را به مشکلات قانونی بیندازد. علاوه بر این، این جستجوها ممکن است شما را به منابع غیرقانونی و مخاطرهآمیز هدایت کند.
-
اطلاعات پزشکی بدون مشاوره تخصصی: جستجو برای تشخیصهای پزشکی یا درمانهای خاص بدون مشاوره با یک پزشک میتواند منجر به اضطراب غیرضروری یا اتخاذ تصمیمات نادرست شود. همیشه بهتر است با یک متخصص مشورت کنید.
-
معلوماتی که ممکن است هویت شما را به خطر بیندازد: برخی از جستجوها ممکن است بهطور غیرمستقیم به افشای هویت یا اطلاعات حساس شما کمک کنند. این شامل جستجوی تاریخچه یا فعالیتهای خاصی است که ممکن است شما را به مخاطرات امنیتی یا حریم خصوصی نزدیک کند.
همیشه بهتر است در جستجوهای آنلاین خود احتیاط کنید و از منابع معتبر استفاده کنید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کنید. در لدلمه برخی از سرچ های جالبی که در گوگل توسط کاربران صورت میپذیرد را بدسی خواهیم کرد.
چی سرچ کنم
یکی از جالب ترین کلمات پر سرچ که سالانه به شدت سرچ می شود، سرچ کردن خود کلمه (چی سرچ کنم) است. عموما کاربران زمانی که میخواهند در مورد موضوعی سرچ کنند اما به اصطلاح سررشته کلام از دستشان برای مدت کوتاهی در میرود ناخودآگاه عبارات چی سرچ کنم را سرچ میکنند. نکته جالب تر تعداد بسیار بالای سرچ این کلمات است، که نشان دهنده اختلال عدم تمرکزی است که اخیرا در بین تمامی کاربران بسیار شایع شده است. علت آن هم استفاده غیر معمول کاربران از فضای مجازی است که باعث کاهش نرخ تمرکز تمامی کاربران شده.
همچنین این مورد هم دور از انتظار نیست که برخی از کاربران به دلیل کمبود تجربه در استفاده از موتورهای جستجو این عبارت را جستجو میکنند. این کاربران ممکن است به راهنمایی نیاز داشته باشند تا نحوه استفاده کردن از یک موتور جستجو را یاد بگیرند. در واقع برای موتور های جستجو، عبارت "چی سرچ کنم" به نوعی درخواست برای دریافت اطلاعات ابتدایی و اصولی در مورد جستجو و یافتن محتوا در اینترنت است. یعنی دقیقا کاری که برای آن ساخته شده اند، جستجو بین اطلاعات موجود در اینترنت و ارائه نزدیک ترین محتوا ها به موضوع سرچ شما.
سلام گوگل خوبی چه خبر
شاید برایتان جالب باشد که بدانید عبارت (سلام گوگل خوبی چه خبر) نیز یکی از پرسرچ ترین کلماتی است که کاربران در گوگل سرچ میکنند. علت آمار بالای این سرچ عموما ایجاد سرگرمی و به طور کلی شوخی کردن با این فناوری هاست. با افزایش روز افزون سیستم های هوش مصنوعی کاربران بیشتر مشتاق به چالش کشیدن این تکنولوژی ها هستند و میخواهند بدانند اگر سوالی غیر معمول و خارج از چهارچوب از آنها بپرسند، آیا هنگ یا کرش میکنند یا خیر.
بعید نیست که تا چندی دیگر بتوانیم با گوگل همانند یک دوست صمیمی صحبت کنیم. درست است که گوگل و بسیاری دیگر از پلتفرم ها، همین الان هم در حال پشتیبانی فناوری تبدیل گفتار به متن هستند، اما صحبت با یک کاربر دیگر در فضای آنلاین مخصوصا زمانی که بدانیم این کاربر یک هوش مصنوعی است لذتی دو چندان دارد. حتی تصور این موضوع که هوش مصنوعی چه پاسخی برای ما آماده کرده است و چه کار هایی از او بر می آید نیز جذاب است، چه برسد به اینکه بخواهیم عملا از این تکنولوژی استفاده کنیم. باید منتظر ماند و دید با اضافه شدن هوش مصنوعی به گوگل، این بار برای ما در جواب (سلام گوگل خوبی چه خبر) چه پاسخی دارد.
سلام گوگل خسته نباشی
سلام گوگل خسته نباشی را اکثر کاربران عموما به امید اینکه گوگل یک تشکر خشک و خالی از آنها کند سرچ میکنند. جالب شد، هرچه بیشتر پیش می رویم کلمات پر سرچ کاربران جالب تر هم میشود. (سلام گوگل خسته نباشید) نیز یکی از آن عبارات پر سرچی است که کاربران سالانه به شدت سرچ میکنند. همانند پاراگراف قبل شاید گفتن این موضوع خالی از لطف نباشد که اکثر کاربران کلمه سلام گوگل خسته نباشی را صرفا برای تفریح سرچ میکنند و گاها انتظار دارند با سرچ کردن این کلمه گوگل همانند تمام این سال ها آنها را شگفت زده کند. اما گوگل این کار را خواهد کرد؟
چرا امتحان نمی کنید؟ میتوانید همین الان این عبارات را سرچ کنید و نتیجه را خودتان به چشم خود ببینید. اما اگر پاسخ را از ما میخواهید، باید بگویم که گوگل صرفا یک موتور جستجو است و رخ دادن یک کار غیر منتظره از گوگل اقدامی بعید به نظر می رسد. احتمالا گوگل برای شما در بین تمامی محتوا هایی که تا الان در بستر اینترنت قرارگرفته جستجو و نزدیک ترین عنوان ها را برایتان نمایش میدهد.
احتمالا خود شما نیز با سرچ این کلمات بوده که اکنون در حال مطالعه این مقاله هستید. درست است؟