با ما در ارتباط باشید: 4566031
مدت زمان مطالعه: 22 دقیقه
پیشنهاد نام دامنه | انتخاب نام دامنه

انتخاب نام دامنه یکی از مهم ترین مراحل در راه اندازی یک وب سایت است. نام دامنه نه تنها هویت آنلاین شما را تعریف می کند، بلکه می تواند تأثیر زیادی بر موفقیت کسب وکار شما داشته باشد.انتخاب نام صحیح و متناسب با حرفه فرد متقاضی در جلب هرچه بیشتر مشتریان وب سایت کمک می کند و در باعث می شود مردم در سراسر دنیا به راحتی وب سایت مورد نظر خود را پیدا می کنند و به راحتی از خدمات ارائه شده توسط وب سایت مورد خود استفاده می کنند. بهترین پیشنهاد نام دامنه، نام های کوتاه و ساده هستند چراکه به راحتی به خاطر سپرده می شوند و کاربران می توانند آن ها را بدون اشتباه تایپ کنند. موضوعی که امروزه در زمان انتخاب اسم دامنه خیلی باید به آن دقت داشته باشید این است که کاربران به اندازه سابق دیگر نام دامنه شما را به صورت example.com وارد نمیکنند و اکثرا برند شما یا اسم دامنه شما را بدون پسوند دامنه در گوگل سرچ میکنند. اما این موضوع را هم در نظر داشته باشید که مرورگرها بالاخص برای راحتی کاربران زمانی که قسمتی از نام دامین شما را در مرورگر تایپ میکنند، دامین یا برند شما را به آنها پیشنهاد میکند. پس نام دامنه خود را فارغ از انتخاب پسوندهای متداول مانند ir, com, net, org و... به گونه ای انتخاب کنید که اولا ساده باشد که به راحتی در ذهن کاربر بماند و دوم اینکه کاربر بتوانید به راحتی آن را تایپ کند.

انتخاب نام دامنه

در کسب و کارهای آنلاین یا معرفی خدمات خود در بستر اینترنت، نام دامنه شما اولین نقطه تماس با مخاطبانتان است. انتخاب یک نام دامنه مناسب می تواند تأثیر زیادی بر روی برندینگ و شناخت شما داشته باشد. نام دامنه باید کوتاه، ساده و به یاد ماندنی باشد. همچنین، باید مرتبط با محصول یا خدماتی که ارائه می دهید باشد تا مخاطبان به راحتی بتوانند آن را به خاطر بسپارند. توجه به محصول، و یا حرفه ای که به آن مشغول میباشید امروزه بعنوان یک چالش بزرگ در جهت ایجاد هویت آنلاین شما تبدیل شده است و برای موفقیت در این چالش باید یکسری موارد در انتخاب نام دامنه را رعایت نمایید. برای اینکه بهتر این موضوع را متوجه بشید به اسم های سایت های بزرگ مانند دیجی کالا، آپارات، علی بابا، دیوار، شیپور، آنیگاه، ترب و ... دقت کنید. سایتی مثل دیجی کالا با توجه به اینکه در روزهای اول شروع به فعالیت خود میخواست در زمینه کالاهای دیجیتال کار کند اسمی با تلفیق دیجیتال و کالا را انتخاب کرد. سایت ترب از اسمی تک بخشی انتخاب کرد تا بتواند به راحتی برندینگ خود را انجام دهد و مطمئنا شما باید یک بار شنیدن اسم این سایت به راحتی آن را به خاطر خواهید سپرد. البته که تمامی این مواردی که اشاره کردیم برای راه اندازی وب سایت خود می توانستند انتخاب نام دامنه را بر اساس نام شرکت ثبت شده خود انجام دهند. شرکت فن‌گستران پیشرو بازار با برند ترب مشغول به فعالیت است حال به این موضوع فکر کنید که اگر این شرکت از نام خود برای ثبت دامنه استفاده می کرد آیا می توانست به موفقیت امروز ترب برسد. شاید برایتان جالب باشد که برای مثال اطلاعات مالک سایت ترب را بدانید. این اطلاعات در دامنه هر سایتی وجود دارد و شما با مراجعه به صفحه مالکیت دامنه میتوانید روش پیدا کردن اطلاعات مالک هر ساستی را به دست آورید. 

انتخاب نام دامنه

در انتخاب نام دامنه، توجه به موارد زیر می تواند به شما کمک کند:

1)  سادگی و کوتاهی نام دامنه:

نام دامنه باید ساده و کوتاه باشد تا به راحتی به خاطر سپرده شود و تایپ آن آسان باشد. نام های طولانی و پیچیده ممکن است کاربران را گیج کنند و احتمال اشتباه در تایپ آن ها بیشتر است. فروشگاه های بزرگ اینترنتی مثل دیجی استایل، مدیسه، باسلام، خانومی و ... را درنظر بگیرید تمامی آنها از اسم هایی استفاده میکنند که ممکن است برای شما آشنا باشند یا به راحتی در ذهن شما بمانند. به این دلیل می گوییم نوشتن و تایپ کردن نام دامنه آسان باشد چراکه اگر یک نام دامنه نیاز به توجه زیادی برای نوشتن آن بدلیل املایی یا طولانی  و سخت بودن نام آن داشته باشد شما احتمالا بخش زیادی از ارزش نام تجاری خود یا بازاریابی را از دست می دهید.

2)  قابلیت برند شدن:

نام دامنه باید قابلیت برند شدن داشته باشد. این به معنای انتخاب نامی است که منحصر به فرد باشد و بتواند هویت و شخصیت کسب وکار شما را منعکس کند. نام های عمومی و کلی ممکن است به راحتی فراموش شوند. سعی کنید اسم ها یا کلماتی را انتخاب کنید که ره راحتی در ذهن بماند. برای درک بهتر این موضوع، کلمه "خرید لوازم آرایشی" را در گوگل سرچ کنید. برند سایت ها را چک کنید با اسم هایی مانند خانومی (کلمه ای که متناسب با بانوان است و هر روز ممکن است این کلمه را بشنوید)، رژا شاپ، الانزا، دیجی کالا، دیجی استایل( یکی از زیر مجموعه های برند دیجی کالا که شامل کلمه دیجی و استایل است)، کف بازار، عسل بانو، مو تن رو( اشاره به زیابیی مو، بدن، صورت)، مدیاژ (مدیاژ از دو کلمه انگلیسی Mode به معنی مد و کلمه فرانسوی Maquillage به معنی میکاپ ساخته شده است) ، سرمه (ماده ای آرایشی که از ترکیب دوده و دیگر مواد تهیه شده و برای زیبایی چشم و پلک استفاده می‌شود)و ... مواجه خواهید شد. انتخاب نام دامنه هایی که گفتیم با سیاست نزدیک به نام بانوان و زمینه کاری لوازم آرایشی انتخاب شده اند. اینطور فکر کنید که باید ایجاد و تحقق انتظارات دیگران برآورده شود به این صورتکه هنگامی که شخصی برای اولین بار نام دامنه شما را می شنود باید نام دامنه طوری باشد که آن شخص قادر باشد فورا و با دقت محتوای وب سایت شما را حدس بزند.

3) استفاده از کلمات کلیدی:

استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با کسب وکار شما می تواند از ترفندهای کارساز پیشنهاد نام دامنه باشد. کلمه کلیدی مرتبط به کسب و کارتان در نام دامنه می تواند به بهبود سئو و جذب ترافیک ارگانیک کمک کند. این کلمات باید به گونه ای انتخاب شوند که به راحتی با محتوای سایت شما مرتبط باشند. هنگامی که برای اولین بار شروع به جستجو برای نام دامنه می کنید ، 5 واژه یا عبارت که می تواند به خوبی کسب و کار شما را معرفی کند، انتخاب کنید. هنگامی که شما این لیست از واژه ها را آماده کردید به راحتی می توانید با جفت یا اضافه کردن پیشوند یا پسوند نام دامنه ایده ال خود را ایجاد کنید. به عنوان مثال اگر میخواهید یک سایت اینترنتی در زمینه فروش دوربین های مداربسته راه اندازی کنید می توانید از کلماتی مانند دوربین، حفاظت، امنیت، ویژن، cctv و ... استفاده کنید. این نکته را در نظر داشته باشید دیگر مثل سابق نیازی نیست که عینا یک کلمه کلیدی را در انتخاب نام دامنه یا اسم سایت خود لحاظ کنید فقط سعی کنید از کلماتی که به زمینه کاری شما اشاره دارد استفاده کنید تا راحت تر اسم دامنه و سایت شما در ذهن کاربر بماند.

4) پرهیز از استفاده اعداد و خط تیره:

استفاده از اعداد و خط تیره در نام دامنه می تواند باعث سردرگمی کاربران شود. این عناصر ممکن است به راحتی فراموش شوند یا اشتباه تایپ شوند. استفاده از خط تیره و اعداد، ادای نام دامنه شما را به صورت شفاهی دشوار می کند و به خاطر سپردن و تایپ آن را سخت می کند. بنابراین پیشنهاد می کنم سعی کنید از خط تیره و اعداد در نام دامنه استفاده نکنید استفاده از آنها می تواند برای بازدید کنندگان گیج کننده باشد. مگر اینکه از اعدادی استفاده کنید که به سادگی در ذهن می مانند. در زمان تایپ کردن نام به راحتی خط فاصله فراموش می شود. بسیاری از کاربرها عادت دارند چیزهایی مانند freewebsitedesigner.ir را تایپ کنند تا اینکه بنویسند free-website-designer.ir . آنها احتمالا خط فاصله را فراموش کرده و از سایت رقیب شما سر در می آورند. وقتی افراد به صورت شفاهی سایت شما را به دوستان خود معرفی می کنند، اکثر اوقات بیان نمی کنند که در آدرس سایت خط فاصله بکار رفته است. به همین دلیل به راحتی مشتریان احتمالی شما به سایت رقیب مراجعه خواهند کرد. شاید با خودتان بگویید که اگر از خط تیره در اسم دامنه خود استفاده کنید موتورهای جست و جو می توانند کلمات کلیدی را بهتر تشخیص داده و در نتایج جست و جو رتبه بالاتری کسب کنید. اما این موضوع را در نظر داشته باشید که این مورد یکی از موارد هزارگونه سئو یک وبسایت است که می تواند در بهینه سازی وبسایت شما تاثیرگذار باشد. البته که تاثیر سئویی وجود کلمه کلیدی در انتخاب نام دامنه در مقایسه با تاثیرگذاری آن در سالهای گذشته بسیار ناچیز است و با آپدیت های الگوریتم های گوگل موارد بسیار زیاد دیگری که باارزش تر از وجود کلمه کلیدی در نام دامنه هستند وجود دارد

5)  بررسی حقوقی:

قبل از ثبت نام دامنه، بررسی کنید که آیا این نام قبلاً به عنوان علامت تجاری ثبت شده است یا خیر. این کار می تواند از مشکلات حقوقی در آینده جلوگیری کند. اینطور تصور کنید چندین سال برای برندسازی و رشد سایت و کسب و کار خود زحمت می کشید و ناگهان کسی ادعا می کند که برند شما توسط او در گذشته استفاده یا ثبت شده است. به عنوان مثال یکی از برندهای ایرانی که پس از شکایت مجبور به تغییر نام خود شد، برند “دیرین دیرین” بود. این برند که به تولید ویدئوها و کلیپ‌های طنز می‌پرداخت، به دلیل مناقشه بر سر ارزش برند و مشکلات حقوقی مجبور به تغییر نام شد.  مناقشه حقوقی بین برند “دیرین دیرین” و شرکت‌های دیگر از جایی شروع شد که یکی از شرکت‌ها ادعای مالکیت بر نام “دیرین دیرین” را مطرح کرد. این شرکت ادعا کرد که نام “دیرین دیرین” قبلاً توسط آن‌ها ثبت شده و استفاده از این نام توسط تیم تولید پویانمایی، نقض حقوق مالکیت معنوی آن‌هاست. این مناقشه باعث شد تا تیم تولید “دیرین دیرین” با چالش‌های حقوقی مواجه شود و مجبور به تغییر نام برند خود شود. این تغییر نام نه تنها به دلیل مشکلات حقوقی بلکه به دلیل حفظ اعتبار و جلوگیری از مشکلات بیشتر در آینده انجام شد.

پیشنهاد نام دامنه

6)  بررسی در دسترس بودن:

قبل از انتخاب نام دامنه، بررسی کنید که آیا این نام در شبکه های اجتماعی و سایر پلتفرم ها در دسترس است یا خیر. این کار می تواند به ایجاد یک هویت یکپارچه آنلاین کمک کند. منحصر به فرد بودن دامنه، یک اصل بسیار مهم است چرا که ممکن است با کسب و کارهای دیگر اشتلاه گرفته شوید. حال به این فکر کنید که با یک سایت یا برند دیگری که در وب بدنام باشد اشتباه گرفته شوید، فاجعه ای بزرگتر از این برای شما وجود نخواهد داشت. می توانید با استفاده از ابزار پونه مدیا در دسترس بودن دامنه ها را بررسی نمایید و این ابزار در صورت در دسترس نبودن دامنه به شما یشنهاد نام دامنه هم میدهد.

برای ثبت و بررسی در دسترس بودن دامنه کلیک کنید

7)  پسوند مناسب:

 انتخاب پسوند مناسب برای نام دامنه نیز مهم است. پسوندهای متداول مانند ir، com، net، org و...  معمولاً بهترین گزینه ها هستند، اما بسته به نوع کسب وکار شما، ممکن است پسوندهای دیگری نیز مناسب باشند.اگر شما در مورد ساخت یک وب سایت موفق و طولانی مدت جدی هستید باید نگران نام تجاری ، برندینگ و شناخت در ترافیک باشید. اگر توجه کرده باشید اکثر برندهای بزرگ همگی از پسوندهای com و ir استفاده می کنند البته که پسوندهای خاص دیگر هم میتواند در انتخاب نام دامنه مناسب به شما کمک زیادی کنند. پسوندهای دیگری در وب وجود دارد که میتواند معرف نوع کسب و کار شما هم باشد مانند News. ، mobi.
  • biz.
  • xyz.
  • top.
  • shop.
  • store.
  • online.
  • pizza.
  • restaurant.
  • coffee.
  • و ...
فرض کنید شما یک مغازه قهوه فروشی با برند example دارید و تمامی پسوندهای ir، com، net، org و... از قبل ثبت شده اند شما به سادگی میتوانید پس از انتخاب نام دامنه خود از پسوند coffee. استفاده کنید. هر زمان که آدرس دامین خود را به شخصی بدهید به سادگی متوجه نوع کسب و کار شما خواهد شد.
پیشنهاد اسم دامنه

8) در انتخاب نام دامنه آینده نگری داشته باشید

نام دامنه باید به گونه ای انتخاب شود که با رشد و توسعه کسب وکار شما همخوانی داشته باشد. از انتخاب نام هایی که ممکن است در آینده محدودیت ایجاد کنند، پرهیز کنید. استفاده از نام دامنه منحصر بفرد یک راه بسیار خوبی برای ایجاد ارزش افزوده به نام دامنه شما میباشد. همیشه بدانید که یک نام تجاری چیزی بیش تر از فقط ترکیبی از کلمات میباشد .

انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی

انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی یکی از مهم ترین مراحل در راه اندازی کسب وکار آنلاین است. در بررسی پیشنهاد نام دامنه، معیارهایی را در نظر داشته باشید که نه تنها باعث شود که اسم دامنه انتخابی شما جذاب باشد بلکه به یادماندنی هم باشد. اسم دامنه باید به گونه ای باشد که به راحتی در ذهن مخاطبان بماند و به برند شما اعتبار ببخشد. در ادامه به نکاتی که در انتخاب نام فروشگاه اینترنتی باید به آن ها توجه کنید، می پردازیم:

  1. سادگی و کوتاهی: نام دامنه باید ساده و کوتاه باشد تا به راحتی به خاطر سپرده شود. نام های طولانی و پیچیده ممکن است باعث سردرگمی کاربران شوند و به سختی در ذهن بمانند. به عنوان مثال، نام دامنه ای مانند “shop.com” بسیار ساده تر و به یادماندنی تر از “bestonlineshopforeverything.com” است.

  2. قابلیت تلفظ و نوشتن آسان: نام دامنه ای که به راحتی تلفظ و نوشته شود، احتمال بیشتری دارد که در ذهن مخاطبان بماند. از استفاده از کلمات پیچیده یا اصطلاحات خاص خودداری کنید. همچنین، از اعداد و خط تیره در نام دامنه استفاده نکنید، زیرا ممکن است باعث اشتباهات تایپی شوند.

  3. مرتبط با کسب وکار:انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی باید به نوع کسب وکار شما مرتبط باشد. این ارتباط می تواند به کاربران کمک کند تا به راحتی متوجه شوند که شما چه نوع خدمات یا محصولاتی ارائه می دهید. به عنوان مثال، اگر شما یک فروشگاه لباس دارید، نام دامنه ای مانند “fashionstore.com” می تواند مناسب باشد.

  4. استفاده از کلمات کلیدی: استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با کسب وکار شما در نام دامنه می تواند به بهبود سئو (بهینه سازی موتورهای جستجو) کمک کند. این کار باعث می شود که سایت شما در نتایج جستجوی گوگل بهتر دیده شود و ترافیک بیشتری جذب کند. به عنوان مثال، اگر شما یک فروشگاه کفش دارید، می توانید از کلماتی مانند “shoes” یا “footwear” در نام دامنه استفاده کنید.

  5. بررسی در دسترس بودن: قبل از انتخاب نام دامنه، حتماً بررسی کنید که آیا این نام در دسترس است یا خیر. بسیاری از نام های دامنه ممکن است قبلاً توسط دیگران ثبت شده باشند. برای این کار می توانید از ابزارهای آنلاین مانند “Whois” استفاده کنید.( در ادامه مقاله چندین ابزار برای بررسی به شما معرفی خواهیم کرد)

  6. بررسی حقوقی: در زمان انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی، اطمینان حاصل کنید که نام دامنه ای که انتخاب می کنید، حقوقی و قانونی است و هیچ گونه تضادی با برندهای دیگر ندارد. این کار می تواند از مشکلات حقوقی در آینده جلوگیری کند.

انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی

  1. انتخاب پسوند مناسب: پسوند دامنه (مانند ir، com، net، org ) نیز اهمیت زیادی دارد. پسوند .com معمولاً بهترین گزینه است زیرا بیشتر کاربران با آن آشنا هستند و به آن اعتماد دارند. با این حال، اگر نام دامنه مورد نظر شما با پسوند .com در دسترس نیست، می توانید از پسوندهای دیگر استفاده کنید. شاید مهم ترین سوالی که در اینجا برای شما ایجاد شود این است که بین دامنه ir و com کدام را انتخاب کنیم بهتر است. هر کدام از این پسوندها مزیت ها و معایب خود را خواهند داشت. در این مقاله خیلی نمیخواهیم به این موضوع بپردازیم ولی ذکر این دو دلیل می تواند به کلی این موضوع را برای شما روشن کند و انتخاب بین این دو پسوند را برای شما ساده تر کند. اولین موضوع این است هزینه ثبت پسوند دامنه ir به نسبت دامنه com بسیار کمتر است و برای شروع می توانید برای کمتر کردن هزینه های راه اندازی کسب و کار خود با پسوند دامنه ir شروع کنید.( البته پیشنهاد ما به تمامی کسب و کارها این است که در ابتدای راه اندازی کسب و کار خود حتما پسوندهای com و ir برند خود را خریداری کنید تا از بروز مشکلات در آینده جلوگیری کنید). دومین موضوع این است که شما با انتخاب دامنه ir کسب و کار خود را محدود به کشور ایران خواهید کرد و اگر میخواهید سایت چندزبانه داشته باشید و یا محدوده فعالیت خود را از مرزهای ایران فراتر در نظر بگیرید باید حتما از پسوند دامنه com استفاده کنید. سومین موضوع این است که با توجه به تحریم های گوگل برای کشور ایران، اگر از پسوند دامنه ir استفاده کنید، دیگر نمیتوانید از سرویس های تبلیغات گوگل مانند گوگل ادز، گوگل ادسنس و ... استفاده کنید.

  2. برندینگ: انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی باید به گونه ای باشد که به راحتی قابل برند شدن باشد. از انتخاب نام هایی که بیش از حد عمومی هستند خودداری کنید. نام دامنه باید منحصر به فرد و خاص باشد تا بتوانید آن را به عنوان یک برند معتبر معرفی کنید. به عنوان مثال سایت medid.io که یک پلتفرم برای نویسندگی هست را در نظر بگیرید. برند این سایت "مداد" است، همانطور که قبلا هم به آن اشاره کردیم بسیاری از کاربران برای پیدا کردن سایت شما نامن برند شما را در موتورهای جستجو، سرچ خواهند کرد. با سرچ مداد در موتور سرچ گوگل مشاهده خواهید کرد که نمیتوانید این برند را در نتایج جستجو پیدا کنید چرا که گوگل سایت های فروشگاهی که مداد میفروشند را به شما نمایش خواهد داد.

  3. آینده نگری: در انتخاب نام دامنه به آینده کسب وکار خود نیز فکر کنید. نامی را انتخاب کنید که با رشد و توسعه کسب وکار شما همخوانی داشته باشد و نیاز به تغییر نداشته باشد. به همین منظور به شما پیشنهاد میکنیم از آوردن اسم و برندهای معروف مانند سامسونگ، شیائومی، ال جی، داهوا و ... خودداری کنید چرا که با این زمینه فعالیت کاری سایت و برند خود را محدود میکنید مگر اینکه شما وارد کننده یا نمایندگی انحصاری این محصولات باشید و بخواهید تنها تحت لوای این برندها به فعالیت خود ادامه دهید.

با رعایت این نکات، می توانید نام دامنه ای مناسب و موثر برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید که به رشد و موفقیت کسب وکار شما کمک کند.

 معرفی ابزار اسم ساز دامنه

ابزارهای اسم ساز دامنه، ابزارهای آنلاین هستند که به شما کمک می کنند تا نام های خلاقانه و مناسب برای دامنه وب سایت یا کسب وکار خود پیدا کنید. انواع سایت پیشنهاد نام دامنه، معمولاً با استفاده از الگوریتم های خاص و ترکیب کلمات مختلف، پیشنهادات متنوعی ارائه می دهند. 

  • یشنهاد نام دامنه خلاقانه: با وارد کردن کلمات کلیدی مرتبط با کسب وکار یا موضوع مورد نظر، این ابزارها اسم های زیبا برای سایت جدید و جذابی پیشنهاد می دهند.
  • بررسی در دسترس بودن دامنه: بسیاری از این ابزارها امکان بررسی فوری در دسترس بودن دامنه های پیشنهادی را فراهم می کنند.
  • ترکیب کلمات: این ابزارها می توانند کلمات مختلف را با هم ترکیب کنند تا نام های منحصر به فردی ایجاد کنند.
  • پیشنهاد پسوندهای مختلف: علاوه بر نام دامنه، این ابزارها پسوندهای مختلفی مانند ir، com، net، org و غیره را نیز پیشنهاد می دهند.

 معرفی ابزار اسم ساز دامنه

ابزار اسم ساز دامنه ایرانی:

اسمینا esmina.ir :

این ابزار آنلاین به شما کمک می کند تا نام برند، دامنه، سایت و شرکت خود را انتخاب کنید. با استفاده از پیشنهادات هوشمندانه و مشاوره تخصصی، می توانید نمونه اسم سایت مناسب و قابل ثبت پیدا کنید.

  • مزایا:

    ارائه پیشنهادات هوشمندانه برای نام دامنه، برند و شرکت.
    امکان جستجوی آنلاین و مشاوره تخصصی.
  • معایب:

    ممکن است برخی از نام های پیشنهادی قبلاً ثبت شده باشند.
    محدودیت در تعداد پیشنهادات رایگان.

اسم ساز esmsaz.com:

این ابزار اولین و تنها موتور جستجو و ترکیب اسم برای پیدا کردن اسم دامنه، اسم برند و اسم شرکت است.

  • مزایا:

    ترکیب اسم های مختلف برای پیدا کردن نام دامنه مناسب.
    رابط کاربری ساده و کاربرپسند.
  • معایب:

    محدودیت در تعداد پیشنهادات.

    عدم پشتیبانی از پسوندهای دامنه خاص.

ابزار اسم ساز دامنه خارجی:

nameboy.com:

یکی از محبوب ترین ابزارهای اسم ساز دامنه در جهان است که به شما کمک می کند تا نام برای وب سایت یا شرکت خود پیدا کنید و بلافاصله دامنه را ثبت کنید.

  • مزایا:

    ارائه یشنهاد نام دامنه متنوع و خلاقانه.
    امکان بررسی در دسترس بودن دامنه ها به صورت لحظه ای.
  • معایب:

    برخی از پیشنهادات ممکن است غیرمنطقی یا نامناسب باشند.
    نیاز به پرداخت برای دسترسی به امکانات پیشرفته.

Namecheap Domain Name Generator:

این ابزار به شما کمک می کند تا نام های دامنه خلاقانه و جذاب پیدا کنید و دامنه های موجود را بررسی کنید.

  • مزایا:

    ارائه پیشنهادات بر اساس کلمات کلیدی و دسته بندی های مختلف.
    امکان خرید دامنه به صورت مستقیم از سایت.
  • معایب:

    برخی از یشنهاد نام دامنه ممکن است تکراری باشند.
    نیاز به ثبت نام برای استفاده از تمامی امکانات.

پاسخگوی سوالات شما هستیم سوال شما توسط کارشناسان پونه‌مدیا پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود

5
2 امتیاز
ثبت دیدگاه
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0