شکی نیست که اینترنت منبع مهمی از فرصتهای شغلی است. همچنین انتظار میرود تعداد مشاغلی که به صورت آنلاین فعالیت میکنند در آینده افزایش یابد. از این رو، یک انتخاب هوشمندانه بین یادگیری دو تخصص پردرآمد دیجیتال مارکتینگ و برنامه نویسی میتواند آینده شغلی شما را تضمین کند. برنامه نویسی به دشواری شهرت دارد. در میان مهارتهای حیاتی متفاوتی که برای دنبال کردن حرفهای بهعنوان برنامهنویس به آنها نیاز دارید، داشتن ذهن تحلیلی ضروری است و کسب این مهارت نیاز به تمرین و تلاش بسیار زیاد دارد. البته این موضوع به این معنی نیست که دیجیتال مارکتینگ ساده است. برای تصمیم گیری بهتر بین دیجیتال مارکتینگ یا برنامه نویسی باید مجموعه مهارتهای مورد نیاز برای یادگیری هر یک از این تخصصها را بدانید.
مهارتهای کلیدی مورد نیاز برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ برای کسب و کارهایی که به دنبال کسب موفقیت در فضاهای بسیار رقابتی هستند، ضروری است. وظیفه اصلی یک متخصص دیجیتال مارکتینگ افزایش آگاهی از برند برای دستیابی به مشتریان بالقوه بیشتر است. برای این منظور، دیجیتال مارکتینگ از فناوری دیجیتال و اینترنت استفاده میکند. به عنوان مثال، متخصص دیجیتال مارکتینگ کمپینهای بازاریابی را با هدف بازار خاص طراحی میکند. کمپینهای دیجیتال مارکتینگ موفق باعث فروش و در نتیجه افزایش سود میشود. بنابراین، چنین حرفهای باید دارای مهارتهای زیر باشد.
- توانایی تجزیه و تحلیل دادهها برای به دست آوردن اطلاعات در مورد رفتار مشتریان: امروزه تجزیه و تحلیل دادهها با کمک ابزارهای نرم افزاری پیچیده انجام میشود. رویدادهای آنلاین مختلف مانند تراکنشهای آنلاین و پرسشهای جستجو، دادههایی را برای تجزیه و تحلیل فراهم میکنند. بازاریاب دیجیتال مارکتینگ باید توانایی استخراج اطلاعاتی را داشته باشد که بتوان از آن برای یک کمپین بازاریابی موثر استفاده کرد.
- مهارتهای نوشتن و ویرایش متون برای ایجاد محتوای هر کمپین دیجیتال مارکتینگ: یک متخصص دیجیتال مارکتینگ حرفهای باید مخاطبان هدف را متقاعد کند که برای خرید محصول و یا خدمات مورد نظر اقدام کنند.
- آشنایی با تکنیکهای بهینه سازی موتور جستجو: استفاده صحیح از تکنیکهای سئو باعث میشود تا ترافیک وبسایت افزایش پیدا کند و بازدیدکننده بیشتری کسب کند. از این رو، علاوه بر مهارتهای نوشتاری، توانایی بکارگیری کلمات کلیدی مرتبط در محتوای دیجیتال شما ضروری است. دانش کافی از استراتژیهای بازاریابی موتور جستجو نیز مورد نیاز است.
- آشنایی با شبکههای اجتماعی: امروزه، شبکههای اجتماعی بسترهای منحصر به فردی برای دستیابی به مشتریان هدف هستند. از این رو، دانستن نحوه جذب افراد از طریق تبلیغات، هشتگها، پستهای آموزشی و سرگرم کننده ضروری است.
مهارتهای دیگری نیز وجود دارد که یک متخصص دیجیتال مارکتینگ حرفهای باید از آن برخوردار باشد. با این حال، لیست بالا تصویر کلی از مهارتهای مورد نیاز دیجیتال مارکتینگ را به شما ارائه میدهد.
مهارتهای کلیدی برای یادگیری برنامه نویسی
یک برنامه نویس حرفهای برای انجام دادن وظایف خود به طور مطلوب، دانش را با مجموعهای از مهارتهای دیگر ترکیب میکند. اگر قصد دارید یک برنامه نویس شوید، برخی از مهارتهای کلیدی که باید از آنها برخوردار باشید عبارتند از:
- توانایی یادگیری مفاهیم و به کار بردن آنها برای حل مسائل مختلف: این مهارت در موقعیتهای مختلفی از برنامه نویسی اهمیت پیدا میکند.
- مهارتهای ریاضی: در این رشته دانش پیشرفته ریاضی مورد نیاز نیست و حداقل تسلط کافی به حساب و جبر بولی اجباری است.
- توانایی حل مسائل: اکثر برنامههای کامپیوتری برای حل مشکلات خاص ایجاد میشوند. برنامه نویس باید توانایی شناسایی یک مشکل و ارائه راه حل مناسب را داشته باشد. او باید راه حل مذکور را با استفاده از یک زبان برنامه نویسی مناسب به طور بهینه پیاده سازی کند.
با تمام این اطلاعات، میتوانید تصمیم بگیرید که کدام مسیر شغلی برای شما مناسبتر است. در نظر داشته باشید که اگر به سطح بالایی از تخصص دست پیدا کنید، هر دو مسیر شغلی آینده شما را درخشان میکنند. از این رو لازم است مشخص کنید که علایق شما چیست و چه مهارتهایی دارید. به این ترتیب بهترین تصمیم را خواهید گرفت. ما در پونه مدیا ضمن همکاری با برترین متخصصان دیجیتال مارکتینگ و برنامه نویسی طراحی سایت به افردی که می خواهند به تازگی در این مسیر قدم بگذارند آموزش می دهیم که چگونه راه خود را انتخاب کنند. با ما تماس بگیرید.