با ما در ارتباط باشید: 4566031
مدت زمان مطالعه: 49 دقیقه
سئو سایت

سئو (search engine optimization) هنر و علم بهینه سازی سایت برای بیشتر دیده شدن در موتورهای جستجویی مانند گوگل است. به طور کلی SEO یعنی بالا بردن رتبه سایت در نتایج جستجو. بگذارید با یک مثال ساده موضوع را بیشتر توضیح دهیم.

پونه مدیا در زمینه بهینه سازی سایت فعالیت می‌کند. اگر کسی بخواهد ببیند قیمت سئو چقدر می‌شود، طبیعتاً اولین کاری که می‌کند، سرچ کردن در گوگل است. اگر ما روی بهینه سازی سایتمان خوب کار کرده باشیم، وقتی مخاطب عبارت «قیمت سئو» را گوگل می‌کند، سایت پونه مدیا در بالای نتایج گوگل به او نشان داده می‌شود. اگر این اتفاق بیفتد، به احتمال زیادی کاربر روی سایت ما کلیک می‌کند و درنتیجه احتمال این که این فرد به مشتری ما تبدیل شود، افزایش می‌یابد.

صفحه اول نتایج جست‌وجوی گوگل چیزی شبیه یک قلمرو پادشاهی است؛ قلمرویی که در آن محتوا پادشاه است.

درباره سئو

 رسالت سئو پیدا کردن بهترین پاسخ برای جواب سوالات انسان‌ها در کمترین زمان است. در حال حاضر دقیق‌تر بودن این پاسخ اهمیت بیشتری پیدا کرده پس هرچه سایت‌ها جواب مخاطب را درست تر بدهند، به صورت ساختاری شانس بیشتری برای صفحه اول گوگل بودن دارند. سئو -و دنیای ارتباطات دیجیتالی به طور کل- بر محور مخاطب می گردد. بنابراین شاید بتوان گفت که سئو در یک کلام، درباره مخاطب است؛ درباره خواسته های او، نیازهایش، سوالاتی که در طول روز برایش به وجود می آید و ... مهم است که مخاطبان ما در کمترین زمان ممکن جواب سوالاتشان را پیدا کنند و واقعاً مسئله برایشان حل شود.

چند وقت پیش یکی از دوستان ما که کار احداث گلخانه انجام می‌دهد، در یکی از مراحل کارش گیر کرده بود. این دوست ما دنبال مصالح مورد نیاز برای آن مرحله و کارگری بود که آن را انجام دهد. سوالش را گوگل کرد و اولین سایتی که گوگل به اون نشان داد، دقیقا همان اطلاعاتی را که می‌خواست در خود داشت. همه‌چیز در آن صفحه نوشته شده بود؛ از مارک مصالح مورد نیاز گرفته تا جایی که می‌شد آن مصالح را از آن خرید و حتی شماره تلفن یک کارگر که در انجام این کار تبحر داشت. نکته جالب این سایت این بود که سایت از نظر بصری یکی از بدترین سایت هایی بود که ما دیده بودیم. قالب بسیار ابتدایی، بدون طراحی، فونت عربی غیراستاندارد و ... مثل این صفحه‌های وبلاگی قدیمی که هیچ چیز در آن ها رعایت نشده بود.

درست است که زیبایی بصری یکی از فاکتورهای مهم جذب مخاطب است، اما اگر مخاطب ما جواب سؤالش را نگیرد، زیبایی به چه دردش می‌خورد؟ پس چرا گوگل این سایت را پیش از هر سایت طراحی شده و زیبای دیگری در خط اول به ما نشان داد؟ چون این سایت دقیقا همان اطلاعاتی را که ما نیاز داشتیم، نشان‎مان داده بود. این یعنی گوگل می‌فهمد که سایت‌ها واقعا جواب مخاطب را می‌دهند یا نه.

درباره سئو

سئو (SEO) مخفف چیست؟

برای افرادی که تازه وارد موضوع سئو شدند جا دارد قبل از هر چیزی بگوییم که کلمه SEO مخفف Search Engine Optimization است یا در زبان فارسی بهینه سازی موتورهای جستجو است. پس اگر در مطلب با کلمه seo برخورد کردید جا نخورید و با آرامش به خواندن ادامه دهید. 

سئو (SEO) مخفف چیست؟

تعریف سئو

سئو یک تکنیک تضمین‌شده در دیجیتال مارکتینگ است که باعث می‌شود وقتی کاربران دنبال چیزی در اینترنت می‌گردند، بعضی وب سایت‌ها را قبل از دیگران ببینند. بهینه سازی سایت یک کار به خصوص نیست؛ بلکه مجموعه‌ای از فعالیت‌های تخصصی تیمی و مداوم است که به کسب و کارها کمک می‌کند تا رتبه بهتری در گوگل به دست بیاورند و ورودی سایت و احتمال فروش‌شان را افزایش دهند؛ یک روش بازاریابی جذاب با بازدهی بسیار بالا. سایت‌ها قبلا در حد یک کارت ویزیت یا نهایتا یک کاتالوگ محصول کاربرد داشتند، اما در حال حاضر سایت شما یک بازاریاب است که به مرور، با گذشت زمان و رسیدگی هر روزه، حرفه‌ای‌تر می شود.

سئو چیست؟

سئو به زبان ساده، به معنای بالا بردن کیفیت و کمیت افرادی است که از طریق سرچ کردن در گوگل، بینگ و ... وارد سایت شما می‌شوند. هرچه صفحات شما در نتایج جستجو بهتر دیده شوند، احتمال جلب توجه و جذب مشتریان به سمت وب سایت کسب و کار شما بیشتر خواهد شد.

سئو چیست؟

سئو شاخص اندازه گیری کیفیت وب سایت شما برای موتورهای جستجویی مثل گوگل است.

این روش بی‌نظیر مجموعه ای از تکنیک‌هایی است که منجر به شناسایی بهتر محتوای صفحات سایت شما توسط موتورهای جستجویی مثل گوگل می‌شود. گوگل همواره الگوریتم های خود را به سمت هوش مصنوعی می‌برد تا صفحاتی را که از لحاظ ساختار، محتوا و کاربرپسند بودن بهتر هستند، در رتبه‌های بهتری نمایش دهد.

هدف گوگل دادن پاسخ‌های صحیح به سوالات کاربران است؛ به همین دلیل تمام سعی خود را می‌کند که سایت‌هایی با محتوای درست و کیفیت مناسب را به کاربرانش نشان دهد.

گوگل در اوایل شروع کارش، هدف خود را ارائه سریع‌ترین پاسخ به مخاطب قرارداده بود. اما صاحبان باهوش این موتور جست‌وجو با گذشت زمان و مطالعه رفتار مخاطب به این نتیجه رسیدند که سرعتِ گرفتن جواب، مخاطب را خوشحال نمی کند؛ بلکه این دقیق‌ترین پاسخ است که برای او خوش‌آیند است.

طبق تحقیقات، 70 درصد از کاربران برای رسیدن به جواب خود تنها 5 نتیجه اول گوگل را بررسی می‌کنند. بنابراین درصورتی‌که می‌خواهید با کلمات کلیدی کسب و کارتان در 5 نتیجه اول گوگل قرار بگیرید، باید روی بهینه‌سازی سایت‌تان سرمایه‌گذاری کنید.

باعث افتخار تیم سئو پونه مدیا است که در این ماجراجویی شما را همراهی کند.

SEO باعث نمی‌شود که شما محتوای بدی تولید کنید یا اصلا محتوا تولید نکنید ولی در صفحه اول گوگل قرار بگیرید. در صورتی که مخاطب سایت شما را دوست نداشته باشد و محتوای شما قابل قبول نباشد، بلافاصله از صفحه شما خارج می‌شود و خود این موضوع برای شما یک امتیاز منفی است. در این صورت اگر جایگاهی هم داشته باشید، آن را از دست خواهید داد.

نقل قول معروفی هست که می‌گوید:

می توانید یک جنازه را در صفحه دوم گوگل دفن کنید؛ بدون اینکه کسی بفهمد شما مرتکب قتل شده اید.

تاریخچه سئو 

تاریخچه سئو 

مثل تمام تکنولوژی‌های دیگر، موتورهای جستجو هم  به مرور هوشمندتر شدند؛ چون هدف آنها ارائه دقیق‌ترین پاسخ به بازدیدکننده و جلب رضایت او بود؛ سیر تکاملی که همچنان ادامه دارد. هوشمندترین موتورجستجو در حال حاضر گوگل است و به همین دلیل بیشترین مخاطب را دارد.

به گفته ویکی پدیا مدیران وبسایت ها و تولید کنندگان محتوا در اواسط 1990 شروع به بهینه سازی سایت های خود برای موتورهای جستجو کردند.

در ابتدا مدیران وبسایت‌ها باید آدرس سایت یا URL آن را برای موتورهای جستجوی مختلف ارسال می کردند. در مقابل موتورهای جستجو خزنده خود را به آدرس‌های ارسالی می‌فرستادند تا بتوانند اطلاعات لازم را از این لینک‌ها واکشی کنند یا در اصطلاح امروزی سئو، این صفحات را ایندکس کنند.

دومین برنامه با اسم Indexer اطلاعات صفحه از جمله کلماتی که در آن وجود داشت، محل قرار گرفتن کلمات، وزن کلمات خاص و تمام لینک های صفحه را استخراج می‌کرد. عده‌ای که طعم شیرین صفحه اول موتور جست‌وجو را چشیدند، به این نتیجه رسیدند که بهینه‌سازی سایت می‌تواند برای آن‌ها مخاطبان زیادی را به ارمغان آورد. در نتیجه روش های سئو بوجود آمدند. عبارت «بهینه سازی موتورهای جستجو» از سال 1997 مورد استفاده قرار گرفت.

تاریخچه سئو 
اولین الگوریتم‌های جست‌وجو بر اطلاعاتی تکیه داشت که توسط مدیران سایت‌ها ارائه می‌شدند. برای مثال کلماتی که در عنوان صفحه قرار می‌گرفتند، به راحتی میتوانستند رتبه سایت را تغییر دهند. رفته رفته این موضوع باعث شد که هرکس کلمات مهم را در عنوانش بگذارد و با آن رتبه بگیرد؛ بدون آن‌که محتوای خوبی درباره آن داشته باشد. موتورهای جست‌وجوی اولیه سعی کردند با تغییر در الگوریتم‌های خود جلو تقلب صاحبان سایت‌ها را بگیرند.

موتورهای جستجو در صورتی می‌توانستند موفق عمل کنند که مخاطب داشته باشند و برای این‌که مخاطبان خود را راضی نگه دارند، باید پاسخ صحیحی به سوالات آن‌ها بدهند. پس سعی کردند بیشتر مطالب مرتبط را نشان دهند؛ نه مطالبی را که فقط کلمه کلیدی در آن‌‌ها زیاد بود. این یعنی اضافه کردن فاکتورهای جدیدتر و هوش بیشتر برای شناسایی پاسخ‌های دقیق‌تر برای کاربر. پس از اضافه شدن فاکتورهای جدید، سایت‌هایی که از تقلب و روش‌های غیر قانونی برای دیده شدن استفاده می‌کردند جریمه شدند و گوگل آن‌ها را از نتایج خود حذف کرد.
در سال 2005 مجله وال استریت اعلام کرد که گوگل شرکت Traffic Power (و چند زیر مجموعه آن را) که از تکنیک‌های کلاه سیاه استفاده کرده و نتوانسته بود برای مشتری نتیجه‌ای را بدست بیاورد، از نتایج جست‌وجوی خود حذف کرده.

00:00 00:00

یک موتور جستجو چگونه عمل میکند؟ 

هدف موتور جست‌وجو همچنان نمایش مناسب‌ترین نتیجه به کاربر است. قبل از این‌که به بهینه‌سازی برای موتورهای جست‌وجو بپردازیم، باید ببینیم که این موتورها چه رفتاری دارند. وقتی شما در گوگل (یا هر موتور جست‌وجوی دیگری) کلمه یا متنی را سرچ می‌کنید، در لحظه یک الگوریتم شروع به فعالیت می‌کند تا بهترین اطلاعات را به شما نشان دهد. گوگل در میان میلیون‌ها صفحه می‌گردد تا سایت‌های مناسب را برای شما پیدا کند.
نحوه عملکرد گوگل برای نمایش یک نتیجه مناسب چیست؟ با اینکه شرکت گوگل جزئیات دقیق از الگوریتم‌های خودش ارائه نداده، ما فهمیده‌ایم که صفحات و سایت‌ها باتوجه به فاکتورهایی مثل ارتباط مفهومی (Relevancy)، اعتبار (Authority)، مفید بودن (Usefulness)، سرعت سایت و ... رتبه‌بندی می‌شوند. گوگل در الگوریتم های خود بیش از 200 فاکتور مهم سئو برای انتخاب بهترین نتایج دارد. و تعداد فاکتورها با هوشمندتر شدن گوگل در حال افزایش است.

سئو چگونه عمل می کند؟

موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ برای ردیابی صفحات در وب از ربات‌هایی استفاده می‌کنند که از سایتی به سایت دیگر می‌روند، اطلاعات مربوط به آن صفحات را جمع آوری می‌کنند و در فهرست قرار می‌دهند. در مرحله بعدی، الگوریتم‌های موتور جست‌وجو صفحات را تجزیه و تحلیل می‌کنند تا ترتیب قرار گرفتن صفحات با توجه به سوال کاربر نشان داده شود.

الگوریتم های جستجو به گونه‌ای طراحی شده‌اند که صفحات معتبر و مرتبط را نمایش می‌دهند و تجربه جست‌وجوی کارآمد را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. بهینه‌سازی سایت و محتوای شما با در نظر گرفتن این فاکتورها می‌تواند به قرار گرفتن در بالاترین نتایج جست‌وجو کمک کند.

با توجه به هرم احتیاجات سئو نیازهای سایت خود را برطرف کنید.

سئو چگونه عمل می کند؟

چرا باید سایت خود را سئو کنید؟

قبل از اینکه به دلایل سئو کردن سایت بپردازیم، بهتر است بداینم وظیفه سایت چیست. سایت یکی از ابزارهای انتشار محتوا و جذب مخاطب برای کسب و کار شماست؛ پس در صورتی وظیفه خود را انجام می‌دهد که مخاطبی وارد آن شود و از اطلاعات آن استفاده کند.

وظیفه سئو چیست؟ کمک به سایت برای جذب مخاطب به صورت طبیعی؛ کاری که با پیروی از قوانین موتورهای جست‌وجو امکان پذیر است.

سئو سایت یکی از مباحث حیاتی و اساسی در بازاریابی آنلاین است. سئو مجموعه‌ای از عملیات‌های تحلیلی و اجرایی است که به وب سایت شما کمک می‌کند در جست‌وجوی گوگل جایگاه بهتری کسب کند و در نتیجه بازدید و فروش کالا یا خدمات شما افزایش یابد. آیا شما از جایگاه وب سایت خود مطلع هستید؟ بهتر است بدانید اگر برند شما در صفحه اول نتایج جست‌وجو وجود ندارد، در واقع سایت شما نامرئی است!

هر ساله افراد میلیون‌ها جستجو با هدف یافتن اطلاعات در مورد محصولات و خدمات مورد نیازشان انجام می‌دهند. سرچ گوگل اغلب منبع اصلی ترافیک برای کسب و کارهاست و سایر کانال‌های بازاریابی را تکمیل می‌کند. بازدید بیشتر و رتبه‌بندی بالاتر در نتایج جست‌وجو می‌تواند تأثیر مهمی در نتیجه کارتان بگذارد.
با این حال، نتایج جستجو طی چند سال گذشته در حال تکامل بوده تا به کاربران پاسخ و اطلاعات دقیق تری بدهد که به جای هدایت سریع کاربران به وب سایتی، آنها را در صفحه اصلی نتایج نگه دارد.
همچنین توجه داشته باشید، ویژگی هایی مانند rich snippet و پانل های دانش (Knowledge Panels) در نتایج جستجو می توانند احتمال دیده شدن شما را افزایش دهند و اطلاعات بیشتری در مورد شرکت شما به طور مستقیم در صفحه نتایج به کاربران ارائه دهند.

خلاصه جواب سوال چرا باید سایت خود را سئو کنید:

  • مشتریان واقعی و هدفمند بیشتری جذب کنید و بدین طریق سودآوری و فروش خود را افزایش دهید.
  • رتبه بندی خود در گوگل را بهبود دهید و در صفحه اول گوگل قرار گیرید.
  • بازدید و ترافیک کاملا طبیعی برای سایت شما افزایش یابد.
  • اعتبار برند خود را تقویت کنید.
  • 00:00 00:00

هدف سئو چیست؟

بهینه سازی سایت به دلایل زیادی صورت می‌گیرد ما در این مطلب 10 مورد از اهداف بهینه سازی سایت را برای شما آورده‌ایم.

1. افزایش X% ترافیک طبیعی

ترافیک طبیعی یکی از معیارهایی است که می‌تواند بیشترین موفقیت در سئو سایت را به شما نشان دهد. هنگامی که بازدید طبیعی به وب سایت خود افزایش می‌دهید، نه تنها تعداد بیشتری از مشتریان بالقوه را به سمت شما هدایت می‌کند، بلکه به موتورهای جست‌وجو نشان می‌دهد که محتوای شما با ارزش است. این به نوبه خود، توانایی شما را در رتبه‌بندی افزایش می‌دهد.

در هر صورت، افزایش ترافیک طبیعی شما مهم‌ترین هدف سئو است که می‌توانید برای سال جدید تعیین کنید. این می‌تواند مسیر رشدی برای بقیه اهدافی باشد که امروز در مورد آن‌ها صحبت می‌کنیم.

2. بک لینک (Backlink) خود را بهبود ببخشید

به دست آوردن لینک با کیفیت به وب سایت شما برای تقویت دامنه آن و همچنین به پتانسیل رتبه بندی کلی شما کمک می‌کند. وقتی این هدف سئو را تعیین می‌کنید، نه تنها به تعداد پیوندهایی که می خواهید بدست آورید بلکه به وب سایت‌هایی که می‌خواهید از آن‌ها لینک بدست آورید هم فکر کنید.
فقط بخاطر داشته باشید که ساختن بک لینک باید باکیفیت باشد - تعداد پیوندهایی که دارید یک آزمایش جالب برای محبوبیت محتوای شما است، اما لینک های معتبرتر در طولانی مدت به شما بیشتر کمک می‌کنند. هنگامی که این هدف را تعیین می‌کنید، به دنبال وب سایت‌های خاصی باشید که می‌خواهید از آن‌ها بک لینک بگیرید. می‌توانید با جست‌وجوی محتوای آنها نوع محتوایی را که به طور معمول به آن لینک می‌زنند بررسی کنید و سپس به دنبال نقاط مشترک باشید.

یک استراتژی عالی دیگر که باید در این هدف گنجانده شود، طرح کلی چگونگی ایجاد رابطه با صاحب وب سایتی است که می خواهید از آن لینک بگیرید. فقط بدانید که این روابط یک شبه ساخته نمی‌شوند، مهم این است که به طور مداوم ارزش هر دو طرف درگیر، تقویت شود.
هنگامی که به این هدف فکر می‌کنید، بررسی اینکه کدام لینک‌ها بیشترین میزان مراجعه را دارند، می‌تواند مفید باشد. این کار به شما کمک می‌کند نه تنها URLهایی را که دارای لینک معتبر هستند، بلکه URLهایی را که بازدید بیشتری دارند، بشناسید.

3. اعتبار دامنه خود را تقویت کنید

افزایش قدرت دامنه شما می‌تواند تأثیر بسزایی در رتبه بندی شما داشته باشد. هرچه موتورهای جستجوی معتبر، سایت شما را ببینند، اولویت بیشتری در SERP خواهید داشت. اگر این یکی از اهداف سئوی شما در سال 2023 است، اولین کاری که باید انجام دهید این است که به محاسبه امتیاز متغیرهایی بپردازید.

. اعتبار دامنه ی خود را تقویت کنید


اعتبار دامنه ارتباط مستقیمی با کیفیت محتوای سایت شما دارد. اصولاً هرچه بازدیدکنندگان محتوای شما را بیشتر بخوانند، به اشتراک بگذارند و با آن ارتباط برقرار کنند، شانس شما برای افزایش امتیاز بیشتر است. برای اینکه واقعاً تأثیرگذار باشید، ببینید چه محتواهایی در حال حاضر بیشترین بازدید را دارند. سپس آموخته‌هایتان را در استراتژی تولید محتوا به کار ببرید.
موتورهای جستجو همچنین کیفیت سایت شما را بر اساس لینک‌هایی که دارید اندازه گیری می‌کننداین را هم به یاد داشته باشید که حذف هر بک لینک بی‌کیفیت، اعتبار دامنه شما را تقویت می کند.

4. سرعت صفحه را به حداکثر برسانید

سرعت سایت موضوعی است که در دسته سئو فنی انجام می‌شود. وقتی سرعت صفحه را افزایش می‌دهید، شانس بیشتری برای به دست آوردن جایگاه های برتر گوگل را دارید.
از ابزارهایی مانند PageSpeed Insights که گوگل ارائه کرده استفاده کنید. این ابزار، وب سایت شما را بررسی می‌کند و به شما می‌گوید که چه قسمت‌هایی از سایت شما باید برای سئو فنی بهینه شود. با همکاری تیم خود می‌توانید تغییراتی را ایجاد کنید که با کمترین زحمت بیشترین تأثیر را بر رتبه شما در گوگل داشته باشد.

5. کاری کنید که تمام صفحات به منبعی برای جذب ترافیک تبدیل شوند

بسیاری از شرکت‌ها یک مشکل مشترک دارند. اکثر سایت‌ها را که باز می‌کنیم، یک لندینگ پیج خوب یا نهایتاً چند صفحه با کلمات کلیدی اصلی کسب‌وکارشان دارند که روی آن‌ها کار کرده‌اند. این صفحه‌ها در ابتدای کار ترافیک خوبی را برای سایت به همراه دارند و مخاطب را جذب می‌کنند، اما بعد از مدتی ترافیک کاهش می‌یابد. پس باید کاری کنید که هر صفحه از سایت به منبعی برای به دست آوردن ترافیک تبدیل شود.

تمام کلمات کلیدی کسب‌وکارتان را دسته‌بندی کنید و برای هرکدام (مطلب، محصول، مجموعه محصول و ...) محتوایی ارزشمند و باکیفیت تولید کنید. به این ترتیب گنجینه‌ای از صفحات مختلف دارید که هرکدام با قدرت تمام کاربران را به سایت شما جذب می‌کنند.

6. از Featured Snippets استفاده کنید

Featured Snippetها همان جواب‌های کوتاه و کاملی هستند که موقع سرچ بعضی از کلمات در گوگل، بالای اولین سایت می‌بینیم. کاربر با دیدن Featured Snippets بدون این که بخواهد سایتی را باز کند، کاربردی‌ترین جواب را در بالای SERP می‌بیند و پاسخش را می‌گیرد. این ویژگی اعتبار زیادی به سایت شما می‌دهد، اما این نکته هم وجود دارد که استفاده از Featured Snippets یک شمشیر دو لبه است. چرا؟ فیچر اسنیپت کاربر را از کلیک کردن روی لینک سایت‌ها و خواندن یک متن طولانی بی‌نیاز می‌کند. این موضوع باعث می‌شود که بعضی وقت‌ها نرخ کلیک شما کم شود؛ چون کاربر بدون نیاز به کلیک روی سایت شما جوابش را گرفته.

اما نگران نباشید. همین که گوگل چنین اعتباری به سایت شما بدهد، برای اعتمادسازی در ذهن مخاطب کافی است. پس اگر نرخ کلیک کم شود، نباید نگران شد؛ چون اتفاق بزرگ‌تری در راه است. افزایش ترافیک به دلیل اعتباری که سایت شما از گوگل خواهد گرفت.

به دنبال کسب قطعه های ویژه Featured Snippets باشید

7. نرخ پرش یا Bounce rate را کاهش دهید

وقتی کاربری شما را در صفحه اول گوگل می‌بیند و روی سایت‌تان کلیک می‌کند، سیگنالی به گوکل فرستاده می‌‎شود تا رفتار او را در سایت شما تحلیل کند. حالا تصور کنید که کاربر بعد از ورود به سایت، جواب سؤالش را نگیرد و فوراً آن را ببندد. این ترک سریع به گوگل می‌گوید که سایت شما برای مخاطب جالب نیست، جواب سؤالش را نمی‌دهد و به طور کلی با هدف جست‌وجو ارتباطی ندارد. ما در اصطلاح تخصصی، به این اتفاق پرش می‌گوییم. حالا هربار که کاربری سریع از سایت شما بیرون برود، نرخ پرش یا Bounce rate افزایش می‌یابد. وقتی این اتفاق تکرار شود، گوگل سایت شما را از دید کاربران دور می‌کند و رتبه شما را کاهش می‌دهد.

7. نرخ بانس ریت را کاهش دهید

 به جز ارتباط محتوا با سؤال مخاطب، موارد دیگری هم هستند که در نرخ پرش نقش دارند. بیایید فرض کنیم که محتوای شما محتوایی کاربردی باشد که جواب سؤال مخاطب را هم به خوبی بدهد، اما ظاهر سایت به‌هم‌ریخته و نامنظم باشد، تبلیغات زیادی در گوشه‌های صفحه دیده شوند و مخاطب برای خواندن مطلب به زحمت بیفتد. در این صورت هم احتمال این‌که کاربر از سایت شما بیرون برود بسیار بالاست و این هم عاملی است برای افزایش نرخ پرش.

موارد زیر بانس ریت سایت را افزایش می‌دهند:

  • سرعت پایین سایت
  • مشکلات فنی و ارور 404
  • نگارش بد محتوا
  • کیفیت پایین محتوا
  • عدم وجود جواب مخاطب در متن محتوا
  • عنوان و متاتایتل اشتباه
  • لینک‌های خروجی که در همان تب باز می‌شوند
  • رابط کاربری (UI) بد
  • تجربه کاربری (UX) بد
  • لینک‌سازی داخلی بد
  • تبلیغات زیاد
  • ریسپانسیو نبودن برای موبایل
  • ربات‌های اسپم

8. زمان ماندگاری کاربر را در صفحه افزایش دهید

این هدف دقیقاً مکمل هدف شماره 7 است. منطقی است که وقتی Bounce rate را کاهش می‌دهید، زمان حضور کاربر در صفحه بالا می‌رود. هر دو این اهداف را به عنوان فرصت ببینید. هرچه اطلاعات شما بهتر سازماندهی شوند، کاربر زمان بیشتری در صفحات شما می‌ماند و نرخ پرش کمتر می‌شود. محتواهای بهتر و باکیفیت‌تر تولید کنید، نظم و ساختار دقیقی را برای صفحات خود ایجاد کنید و صادقانه با مخاطب حرف بزنید.

9. ایجاد ترافیک طبیعی بیشتر به منظور افزایش نرخ تبدیل

وقتی از گرفتن ترافیک بیشتر حرف می‌زنیم، باید به این هم فکر کنیم که این ترافیک را چطور به دست می‌آوریم. باید روی محتوا کار کنید. محتوایی بنویسید که مخاطب را هرچه بیشتر در سایت نگه دارد و او را دعوت کند که از شما چیزی بخرد، روی لینکی کلیک کند و خلاصه کاری کند که این مخاطب به مشتری تبدیل شود.

10. بهینه سازی لینک دهی داخلی

لینک داخلی فقط برای طولانی تر کردن زمان ماندگاری کاربر در وب سایت شما نیست. لینک‌سازی داخلی یکی از فاکتورهای مؤثر در رتبه بندی موتورهای جستجو است. داشتن یک نقشه سایت جامع و دقیق می‌تواند به خزنده‌های گوگل کمک کند که ارتباط لینک‌سازی‌های شما را بین صفحات مختلف درک کنند. باور نمی‌کنید که چنین ساختار منظمی تا چه اندازه در رتبه گرفتن شما مؤثر است.

 

بهینه سازی لینک دهی داخلی


هرچه لینک‌های باکیفیت‌تر و بهتری بسازید، مخاطبان زمان بیشتری را در سایت شما سپری می‌کنند و دسترسی‌شان به محتواهای کاربردی شما افزایش می‌یابد.

چه مواردی برای آموزش سئو نیاز است؟ 

برای کسب موفقیت در سئو باید موارد زیر را به خوبی آموزش ببینید و در سایت خود به درستی پیاده سازی کنید. 

 فاکتورهای موفقیت سئو در موتور جستجو 

  • فاکتورهای سئو داخلی شامل (محتوا، معماری سایت، HTML)
  • فاکتورهای سئو خارجی (اعتماد، لینک سازی، کاربر)
  • تقلب‌ها (وقتی که سئو به درستی انجام شود، برای سایت مفید است. اما استفاده از راه‌های غیر اخلاقی در سئو تأثیر بسیار بدی بر سایت می‌گذارد. اسپم و تکنیک‌های کلاه سیاه جزء دسته تقلب‌های سئو قرار دارند.)

عوامل موفقیت در محتوا و موتور جستجو

  • کیفیت محتوا
  • تحقیق کلمات
  • انتخاب کلمات کلیدی
  • تازگی محتوا
  • مولتی مدیا
  • جواب (محتوایی تولید کنید که جواب سوالات را ارائه دهد.)پ
  • عمق (محتواهای سطحی ارزش زیادی ندارند.)

عوامل موفقیت معماری سایت وموتور جستجو

  • قابلیت خزش سایت
  • بهینه سازی برای گوشی همراه
  • عدم تولید محتوای تکراری
  • سرعت سایت
  • استفاده از HTTPS
  • استفاده از کلمه کلیدی در URL

کد HTML و عوامل موفقیت موتور جستجو

  • استفاده از کلمه کلیدی در عنوان
  • وجود متا تگ‌های مرتبط با صفحه
  • استفاده از اسکیما
  • استفاده صحیح از هدینگ‌ها (H1 و  H2 و H3)
  • استفاده از AMP برای سرعت بالا در گوشی همراه

 اعتماد، اعتبار، تخصص و رتبه بندی جستجو

  • اعتماد
  • افزایش فعالیت کاربر در سایت (کاهش نرخ پرش)
  • اعتبار

 لینک سازی و رتبه بندی در موتورهای جستجو

  • گرفتن لینک از سایت‌های معتبر
  • لینک سازی با استفاده از انکرتکست‌های مترادف
  • افزایش بک لینک

 شخصی سازی و رتبه بندی موتور جستجو

  • در نظر گرفتن کشور محل سکونت مخاطبان
  • در نظر گرفتن محله‌ی کاربران
  • اهمیت به UX
  • در نظر گرفتن تاریخچه بازدید کاربر از سایت
  • در نظر گرفتن دلیل جستجوی یک عبارت از نظر کاربر

تقلب‌ها و پنالتی اسپم در موتور جستجو

  • استفاده از دو یا چند صفحه متفاوت برای یک موضوع خاص
  • خرید لینک و بلاگ اسپم
  • استفاده از محتوهایی با تبلیغات زیاد
  • استفاده بی‌رویه از کلمات کلیدی
  • مخفی کردن کلمات کلیدی
  • محتوای کپی

 شاخه های نوظهور در جستجو

  • جستجوی صوتی
  • جستجوی محلی
  • جستجوی تصاویر
  • جستجوی ویدیو

آیا شما به متخصص سئو احتیاج دارید؟

متخصص سئو فرد یا شرکتی است که احتمال دیده شدن شما را در موتورهای جست‌وجو را بالا می‌برد. شما با مطالعه مطالب ما می‌توانید بعضی از اقدامات اولیه سئو را به تنهایی انجام دهید، اما بهتر است برای بررسی دقیق صفحات خود (site audit) و اقدام جدی برای سئو کردن سایت‌تان، یک متخصص را استخدام کنید.
استخدام متخصص می‌تواند در کم‌ترین زمان سایت شما را در سرچ گوگل بالا بیاورد. این درحالی است که سئو اشتباه به سایت شما ضرر می‌زند؛ پس قبل از هرکاری بهتر است همه جوانب را به درستی بسنجید. خدماتی که یک شرکت یا فرد برای سئو ارائه می‌دهد شامل موارد زیر است:

  • بررسی محتوا و معماری سایت
  • سئو فنی
  • بازاریابی محتوا
  • مدیریت کمپین‌های توسعه تجارت آنلاین
  • تحقیق کلمات کلیدی
  • آموزش سئو
  • استفاده از تجربه و تخصص در بازارهای خاص

قبل از اینکه یک متخصص را استخدام کنید ما به شما پیشنهاد می‌دهیم موارد زیر را مطالعه کنید:

آیا سئو زمان بر است؟

متاسفانه هیچ پاسخ قطعی برای این سؤال وجود ندارد که چقدر طول می‌کشد تا اقدامات بهبود SEO نتیجه دهد. چرا؟ چون هیچکس کنترل موتورهای جستجو و الگوریتم‌های همیشه در حال تغییر آن را در دست ندارد. به علاوه، هر سایت متفاوت است و نمی‌توان به طور دقیق اندازه گرفت که برای موفقیت سئو در هر پروژه جقدر زمان می‌برد. تنها چیزی که می‌دانیم این است که سئو فرایندی زمان‌بر است و باید برای نتیجه دادن آن صبر و مداومت داشته باشید. برای کاهش زمان می‌توانید از کمک یک مشاور سئو استفاده کنید تا به شما بگوید در کدام قسمت‌ها باید بیشتر وقت بگذارید و در کدام قسمت‌ها کمتر تا این‌که زودتر به نتیجه برسید.

کلمات گذار در سئو چیست

کلمات گذار یا عبارات انتقالی (Transition Words) در سئو به کلماتی اطلاق می‌شود که به پیوستگی و روانی متن کمک می‌کنند و ارتباط منطقی بین جملات و پاراگراف‌ها را تقویت می‌کنند. این کلمات شامل کلمات افزودنی مانند "همچنین"، کلمات تضادی مانند «اما»، کلمات نتیجه‌گیری مانند «بنابراین»، کلمات مثالی مانند «به عنوان مثال»، کلمات زمانی مانند «ابتدا»، و کلمات تأکیدی مانند «به خصوص» هستند. استفاده از این کلمات به بهبود تجربه کاربری و کیفیت محتوا کمک می‌کند که می‌تواند تأثیر مثبتی بر سئو سایت داشته باشد.

استفاده مناسب از کلمات گذار می‌تواند به خوانایی متن کمک کرده و ساختار منطقی و قابل فهمی به آن ببخشد. این امر می‌تواند مدت زمان ماندگاری کاربران در سایت را افزایش داده و نرخ پرش (Bounce Rate) را کاهش دهد، که هر دو فاکتورهای مهمی برای بهبود رتبه‌بندی در نتایج جستجو هستند. برای استفاده موثر از این کلمات، باید تعادل را رعایت کرده، از کلمات گذار متنوعی استفاده کنید و مطمئن شوید که ارتباط منطقی بین جملات و پاراگراف‌ها ایجاد می‌شود.

کلمات گذار در سئو

به طور کلی، کلمات گذار ابزار مفیدی هستند که به بهبود ساختار و خوانایی محتوا کمک می‌کنند و می‌توانند تأثیر مثبتی بر سئو سایت داشته باشند. استفاده صحیح از این کلمات به متن شما پیوستگی و روانی می‌بخشد و باعث می‌شود کاربران تجربه بهتری از محتوای شما داشته باشند، که این خود می‌تواند منجر به بهبود رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو شود.

خدمات سئو پونه مدیا

 سئو فنی – تکنیکال

سئو فنی – تکنیکال

سئو فنی به منزله بنا کردن یک چهارچوب محکم و استوار برای خانه است. بدیهی است برای برپایی یک خانه ابتدا باید چارچوب آن بنا شود. بر همین اساس وب سایت شما نیز باید از نظر ساختار کلی بهینه سازی شود تا موتورهای جستجوگر بتوانند به سادگی صفحات سایت شما را ایندکس کنند. پونه مدیا وب سایت شما را از نظر فنی بررسی می کند تا ساختار، سرعت بارگزاری و عملکرد مناسبی داشته باشد؛ به طوری که توسط موتورهای جستجوگر به راحتی قابل شناسایی باشد و سریع‌تر به ابتدای فهرست نتایج جستجو صعود کند.

سئو داخلی

سئو داخلی

سئو داخلی مانند طراحی داخلی یک خانه است. از لحاظ منطقی سئو درون صفحه باید پس از انجام مراحل سئو فنی انجام شود. پونه مدیا با تحلیل ساختار داخلی سایت، بررسی متاتگ‌ها و دیگر مولفه‌های کلیدی موثر، ابتدا پیشنهاداتی را برای هدف‌گذاری کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار شما ارائه می‌دهد، سپس ساختار مطالب را طبق اهداف مشخص شده بازسازی کرده و در صورت نیاز لینک سازی داخل وب سایت یا سبک سازی صفحات را انجام می‌دهد.

سئو خارجی

سئو خارجی

سئو خارجی شامل تکنیک‌هایی است که خارج از سایت شما و به منظور بهینه سازی سایت انجام می‌شوند. از جمله این تکنیک‌ها می توان به فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، رپورتاژ آگهی، بک‌لینک‌سازی و تبلیغات اشاره کرد. پونه مدیا با داشتن روابط گسترده و متعدد با اینفلوئنسرها، وبلاگ‌نویس‌ها و ناشران بزرگ صنعت سئو، بهترین راهکارها را به شما ارائه خواهد داد. ما بر اساس نیاز و میزان بودجه شما، یک استراتژی کوتاه مدت تهیه می‌کنیم تا به نتیجه مطلوب دست یابیم . بعد از آن این استراتژی را اصلاح و به صورت بلندمدت برای کسب‌وکار شما به کار می‌بریم.

لینک سازی

 بک لینک

لینک سازی یکی از تکنیک‌های مهم بازاریابی آنلاین است، که اغلب مورد غفلت قرار می گیرد؛ درحالی که یکی از عوامل اصلی و مؤثر در رتبه بندی سایت به حساب می‌آید. لینک سازی صحیح و اصولی قطعاً می‌تواند باعث شناخته شدن و ارتقای نام برند و کسب و کار شما شود. پونه مدیا با دانش و تجربه چندین ساله خود، با استفاده از ابزارها و تکنیک‌های پیشرفته، وضعیت بک‌لینک‌های شما و رقبای‌تان را به دقت مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهد، سپس در سایت‌های معتبر برای شما لینک سازی می‌کند تا به این ترتیب بتوانید مشتریان و بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کنید.

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا هنر برقراری ارتباط با مشتری‌های بالفعل و بالقوه است و تولید محتوای جذاب و ارزشمند، اساس هر کمپین بازاریابی محتوا است. از دلایل عدم کسب رتبه مناسب در گوگل می‌توان به فقدان محتوای مناسب و به روز در صفحات سایت یا عدم توزیع مناسب محتوای تولید شده در فضای وب اشاره کرد. پونه مدیا با پشتوانه تیمی از مولفان، ناشران و توسعه دهندگان محتوا، یک استراتژی مدون را (با اهداف بلند مدت و کوتاه مدت بر اساس نیاز کسب و کار شما) طرح‌ریزی می‌کند و کلیه مراحل بازاریابی محتوا، از تولید تا توزیع محتوا در شبکه اینترنت را برای شما انجام خواهد داد.

مشاوره سئو

مشاوره سئو

بهبود سئو و افزایش رتبه سایت، همیشه یکی از دغدغه‌های اصلی اکثر کسب‌وکارها بوده و هست، اما بیشتر برندها معمولا در همان ابتدا دچار سردرگمی می‌شوند و نمی‌توانند مسیر و استراتژی مناسبی را برای بهینه‌سازی سئو سایت خود انتخاب کنند. پونه مدیا با بررسی دقیق وضعیت و جایگاه فعلی وب سایت شما کمک می‌کند اهدافتان را به صورت صحیح و اصولی تعریف کرده و از یک استراتژی مناسب برای بهینه سازی وب سایت و ارتقای رتبه آن استفاده کنید. ما در تمام مسیر در کنار شماییم و تا رسیدن به هدف شما را یاری می‌کنیم.

گزارش سئو

گزارش سئو

پونه مدیا فرایند استخدام سئوکار را برای شما شیرین می کند. ما قوی ترین سئوکاران ایران را با پروژه شما همراه می کنیم تا علاوه بر تدوین استراتژی های سئو، گزارش ماهانه آن را هم به صورت مرتب به دست شما برسانند. با تحلیل و بررسی منظم وب سایت شما توسط ابزار و تکنیک های پیشرفته، به طور ماهانه گزارشاتی از میزان بازدید وب سایت، تغییرات رتبه بندی کلمات کلیدی، تحلیل رفتار کاربران سایت، نرخ تبدیل و در نهایت میزان پیشرفت در اهداف تعیین شده ارائه می دهد، تا به طور کامل شاهد روند عملیات بهینه سازی سئو و نتایج آن در سایت خود باشید.

رفع جریمه گوگل

رفع جریمه گوگل

با روی کار آمدن الگوریتم های گوگل مانند پاندا، پنگوئن و ... وب سایت هایی که اصول و قواعد سئو را رعایت نکرده یا از تکنیک های غیر مجاز برای بهینه سازی سئو سایت خود استفاده کنند، مشمول جریمه گوگل می‌شوند. البته گاهی این اصول، ناآگاهانه زیر پا گذاشته می‌شود. پونه مدیا با تجربه فراوان در بررسی دقیق تمام المان‌های تاثیرگذار بر رتبه وب‌سایت شما و با آگاهی کامل از آخرین به‌روزرسانی‌های گوگل، به رفع این جریمه‌ها می‌پردازد.

  
 در آخر بیاید این قسمت را با چند سخن از متخصصان سئو به پایان برسانیم.
دوان فورستر مدیر ارشد محصولات در بینگ می‌گوید: «در مقیاس بزرگ، سئو به یک تکنیک بازاریابی نرمال تبدیل خواهد شد. همانطور که تلویزیون، رادیو و پرینت در گذشته یک تکنیک بازاریابی به حساب می آمدند.»
فیل فراست - Main Street ROI: «سئو موفق به معنی گول زدن گوگل نیست. بلکه همکاری با گوگل به منظور ارائه بهترین خدمات و نتایج برای کاربران است.»
آدام ادیته از RKG: «امروزه موضوع دیگر کسب ترافیک نیست؛ بلکه دریافت ترافیک مرتبط با هدف اصلی است.»
رند فیشکین: «محتوای بهتر ارزشمندتر از محتوای بیشتر است.»


  نقش سئو در کیفیت محتوا

زمانی که الگوریتم‌های گوگل تا این اندازه بر محتوا و کیفیت آن تمرکز نداشتند، محتوا ابزاری بود برای این که سئو سایت ها را در گوگل بالا بیاورد. مهم نبود محتوای صفحات چه بودند. تنها چیزی که اهمیت داشت این بود که محتوایی (هرچند بی‌کیفیت) وجود داشته باشد که با کلمات کلیدی انباشته شود و در آن لینک سازی شود.

اما حالا گوگل کاملا برعکس عمل می‌کند. گوگل در یکی از آخرین به روزرسانی‌هایش الگوریتمی را به اسم محتوای سودمند معرفی کرد که می‌گفت مهم‌ترین فاکتور رتبه‌بندی سایت‌ها محتوای سودمند آن‌هاست. حالا دیگر سئو در خدمت محتواست تا کیفیت آن را بهبود بخشد. سئو به کمک محتوا می‌آید تا کیفیت آن بیشتر شود. بنابراین اصل محتواست و سئو با انجام دادن برخی از اقدامات، به بهتر شدن و ارزشمندتر شدن آن کمک می‌کند. به تمام تکنیک‌های سئو فکر کنید:

  • لینک سازی داخلی
  • بک‌لینک سازی
  • رپورتاژ آگهی
  • بهینه کردن صفحات برای موبایل
  • بهینه کردن آدرس صفحه‌ها
  • و ...

همه‌ی این‌ها قرار است دست به دست هم دهند تا محتوا برای کاربر دسترسی‌پذیرتر و قابل فهم‌تر باشد. بنابراین نقش سئو در کیفیت محتوا همین است که کاری کند تا کاربر تمام آن‌چه نیاز دارد را از صفحات سایت بگیرد و به جواب برسد.

  نقش سئو در کیفیت محتوا 

خدمات سئو پونه مدیا

 

سئو فنی – تکنیکال

سئو فنی – تکنیکال

سئو فنی به منزله بنا کردن یک چهارچوب محکم و استوار برای خانه است. بدیهی است برای برپایی یک خانه ابتدا باید چارچوب آن بنا شود. بر همین اساس وب سایت شما نیز باید از نظر ساختار کلی بهینه سازی شود تا موتورهای جستجوگر بتوانند به سادگی صفحات سایت شما را ایندکس کنند. پونه مدیا وب سایت شما را از نظر فنی بررسی می کند تا ساختار، سرعت بارگزاری و عملکرد مناسبی داشته باشد؛ به طوری که توسط موتورهای جستجوگر به راحتی قابل شناسایی باشد و سریع‌تر به ابتدای فهرست نتایج جستجو صعود کند.

سئو داخلی

سئو داخلی

سئو داخلی مانند طراحی داخلی یک خانه است. از لحاظ منطقی سئو درون صفحه باید پس از انجام مراحل سئو فنی انجام شود. پونه مدیا با تحلیل ساختار داخلی سایت، بررسی متاتگ‌ها و دیگر مولفه‌های کلیدی موثر، ابتدا پیشنهاداتی را برای هدف‌گذاری کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار شما ارائه می‌دهد، سپس ساختار مطالب را طبق اهداف مشخص شده بازسازی کرده و در صورت نیاز لینک سازی داخل وب سایت یا سبک سازی صفحات را انجام می‌دهد.

سئو خارجی

سئو خارجی

سئو خارجی شامل تکنیک‌هایی است که خارج از سایت شما و به منظور بهینه سازی سایت انجام می‌شوند. از جمله این تکنیک‌ها می توان به فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، رپورتاژ آگهی، بک‌لینک‌سازی و تبلیغات اشاره کرد. پونه مدیا با داشتن روابط گسترده و متعدد با اینفلوئنسرها، وبلاگ‌نویس‌ها و ناشران بزرگ صنعت سئو، بهترین راهکارها را به شما ارائه خواهد داد. ما بر اساس نیاز و میزان بودجه شما، یک استراتژی کوتاه مدت تهیه می‌کنیم تا به نتیجه مطلوب دست یابیم . بعد از آن این استراتژی را اصلاح و به صورت بلندمدت برای کسب‌وکار شما به کار می‌بریم.

لینک سازی

 بک لینک

لینک سازی یکی از تکنیک‌های مهم بازاریابی آنلاین است، که اغلب مورد غفلت قرار می گیرد؛ درحالی که یکی از عوامل اصلی و مؤثر در رتبه بندی سایت به حساب می‌آید. لینک سازی صحیح و اصولی قطعاً می‌تواند باعث شناخته شدن و ارتقای نام برند و کسب و کار شما شود. پونه مدیا با دانش و تجربه چندین ساله خود، با استفاده از ابزارها و تکنیک‌های پیشرفته، وضعیت بک‌لینک‌های شما و رقبای‌تان را به دقت مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهد، سپس در سایت‌های معتبر برای شما لینک سازی می‌کند تا به این ترتیب بتوانید مشتریان و بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کنید.

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا هنر برقراری ارتباط با مشتری‌های بالفعل و بالقوه است و تولید محتوای جذاب و ارزشمند، اساس هر کمپین بازاریابی محتوا است. از دلایل عدم کسب رتبه مناسب در گوگل می‌توان به فقدان محتوای مناسب و به روز در صفحات سایت یا عدم توزیع مناسب محتوای تولید شده در فضای وب اشاره کرد. پونه مدیا با پشتوانه تیمی از مولفان، ناشران و توسعه دهندگان محتوا، یک استراتژی مدون را (با اهداف بلند مدت و کوتاه مدت بر اساس نیاز کسب و کار شما) طرح‌ریزی می‌کند و کلیه مراحل بازاریابی محتوا، از تولید تا توزیع محتوا در شبکه اینترنت را برای شما انجام خواهد داد.

مشاوره سئو

مشاوره سئو

بهبود سئو و افزایش رتبه سایت، همیشه یکی از دغدغه‌های اصلی اکثر کسب‌وکارها بوده و هست، اما بیشتر برندها معمولا در همان ابتدا دچار سردرگمی می‌شوند و نمی‌توانند مسیر و استراتژی مناسبی را برای بهینه‌سازی سئو سایت خود انتخاب کنند. پونه مدیا با بررسی دقیق وضعیت و جایگاه فعلی وب سایت شما کمک می‌کند اهدافتان را به صورت صحیح و اصولی تعریف کرده و از یک استراتژی مناسب برای بهینه سازی وب سایت و ارتقای رتبه آن استفاده کنید. ما در تمام مسیر در کنار شماییم و تا رسیدن به هدف شما را یاری می‌کنیم.

گزارش سئو

گزارش سئو

پونه مدیا فرایند استخدام سئوکار را برای شما شیرین می کند. ما قوی ترین سئوکاران ایران را با پروژه شما همراه می کنیم تا علاوه بر تدوین استراتژی های سئو، گزارش ماهانه آن را هم به صورت مرتب به دست شما برسانند. با تحلیل و بررسی منظم وب سایت شما توسط ابزار و تکنیک های پیشرفته، به طور ماهانه گزارشاتی از میزان بازدید وب سایت، تغییرات رتبه بندی کلمات کلیدی، تحلیل رفتار کاربران سایت، نرخ تبدیل و در نهایت میزان پیشرفت در اهداف تعیین شده ارائه می دهد، تا به طور کامل شاهد روند عملیات بهینه سازی سئو و نتایج آن در سایت خود باشید.

رفع جریمه گوگل

رفع جریمه گوگل

با روی کار آمدن الگوریتم های گوگل مانند پاندا، پنگوئن و ... وب سایت هایی که اصول و قواعد سئو را رعایت نکرده یا از تکنیک های غیر مجاز برای بهینه سازی سئو سایت خود استفاده کنند، مشمول جریمه گوگل می‌شوند. البته گاهی این اصول، ناآگاهانه زیر پا گذاشته می‌شود. پونه مدیا با تجربه فراوان در بررسی دقیق تمام المان‌های تاثیرگذار بر رتبه وب‌سایت شما و با آگاهی کامل از آخرین به‌روزرسانی‌های گوگل، به رفع این جریمه‌ها می‌پردازد.

  
 در آخر بیاید این قسمت را با چند سخن از متخصصان سئو به پایان برسانیم.
دوان فورستر مدیر ارشد محصولات در بینگ می‌گوید: «در مقیاس بزرگ، سئو به یک تکنیک بازاریابی نرمال تبدیل خواهد شد. همانطور که تلویزیون، رادیو و پرینت در گذشته یک تکنیک بازاریابی به حساب می آمدند.»
فیل فراست - Main Street ROI: «سئو موفق به معنی گول زدن گوگل نیست. بلکه همکاری با گوگل به منظور ارائه بهترین خدمات و نتایج برای کاربران است.»
آدام ادیته از RKG: «امروزه موضوع دیگر کسب ترافیک نیست؛ بلکه دریافت ترافیک مرتبط با هدف اصلی است.»
رند فیشکین: «محتوای بهتر ارزشمندتر از محتوای بیشتر است.»


  نقش سئو در کیفیت محتوا

زمانی که الگوریتم‌های گوگل تا این اندازه بر محتوا و کیفیت آن تمرکز نداشتند، محتوا ابزاری بود برای این که سئو سایت ها را در گوگل بالا بیاورد. مهم نبود محتوای صفحات چه بودند. تنها چیزی که اهمیت داشت این بود که محتوایی (هرچند بی‌کیفیت) وجود داشته باشد که با کلمات کلیدی انباشته شود و در آن لینک سازی شود.

اما حالا گوگل کاملا برعکس عمل می‌کند. گوگل در یکی از آخرین به روزرسانی‌هایش الگوریتمی را به اسم محتوای سودمند معرفی کرد که می‌گفت مهم‌ترین فاکتور رتبه‌بندی سایت‌ها محتوای سودمند آن‌هاست. حالا دیگر سئو در خدمت محتواست تا کیفیت آن را بهبود بخشد. سئو به کمک محتوا می‌آید تا کیفیت آن بیشتر شود. بنابراین اصل محتواست و سئو با انجام دادن برخی از اقدامات، به بهتر شدن و ارزشمندتر شدن آن کمک می‌کند. به تمام تکنیک‌های سئو فکر کنید:

  • لینک سازی داخلی
  • بک‌لینک سازی
  • رپورتاژ آگهی
  • بهینه کردن صفحات برای موبایل
  • بهینه کردن آدرس صفحه‌ها
  • و ...

همه‌ی این‌ها قرار است دست به دست هم دهند تا محتوا برای کاربر دسترسی‌پذیرتر و قابل فهم‌تر باشد. بنابراین نقش سئو در کیفیت محتوا همین است که کاری کند تا کاربر تمام آن‌چه نیاز دارد را از صفحات سایت بگیرد و به جواب برسد.

  نقش سئو در کیفیت محتوا 


تعریف کامل سئو

می توانیم در یک جمله سئو را تعریف کنیم. سئو یعنی همه فعالیت‌هایی که انجام می‌دهیم تا اطلاعات موجود در سایت ما برای موتورهای جست‌وجو قابل فهم‌تر باشد و سایت ما برای سؤالات کاربران به صفحه اول گوگل بیاید.

جدول خدمات سئو

 در آخر اجازه بدهید نگاهی به خدمات سئو پونه مدیا بیندازیم. این خدمات در قالب سه مدل  پکیج برنزی، نقره‌ای و طلایی ارائه می‌شوند و هرکدام برای کسب‌وکارهایی با اندازه‌های مختلف طراحی شده‌اند. مشاوران ما به شما کمک می‌کنند که براساس بودجه خود بهترین پکیج را انتخاب کنید.

شمارهخدمات سئوپکیج برنزیپکیج نقره‌ایپکیج طلایی
خدمات تولید محتوا
1 تولید محتوا حداقل 10.000 کلمه حداقل 22.000 کلمه حداقل 45.000 کلمه
2 تولید محتوا برای محصولات یا خدمات تا 4000 کلمه تا 6000 کلمه تا 15000 کلمه
3 تولید کامنت در سایت تا 1500 کلمه تا 4000 کلمه
خدمات بررسی وبسایت
1 پیدا کردن کلمات کلیدی دارد دارد دارد
2 افزایش رتبه در کلمات کلیدی حداقل 20 کلمه کلیدی حداقل 50 کلمه کلیدی حداقل 100 کلمه کلیدی
3 آنالیز URLها دارد دارد دارد
4 آنالیز بک لینک ها دارد دارد دارد
5 آنالیز و یافتن رتبه کلمات کلیدی دارد دارد دارد
6 آنالیز محتوای تکراری دارد دارد دارد
7 آنالیز ساختار وبسایت دارد دارد دارد
8 آنالیز رقبا دارد دارد دارد
خدمات سئو فنی
1 مانیتورینگ ماهانه سرور دارد دارد دارد
2 مانیتورینگ به روز رسانی های سیستم مدیریت محتوا دارد دارد دارد
3 بررسی به روز رسانه هایی که گوگل ارائه داده و نیاز است در سایت باشد دارد دارد دارد
4 آنالیز صفحات سایت از لحاظ فنی دارد دارد دارد
خدمات سئو داخلی
1 بررسی URLها دارد دارد دارد
2 دوباره نویسی URLها دارد دارد دارد
3 بهینه سازی عنوان صفحات 20 صفحه 40صفحه 100صفحه
4 بهینه سازی متا تگ ها دارد دارد دارد
5 بررسی انتخاب صحیح کلمات کلیدی دارد دارد دارد
6 بهینه سازی انکر تکست دارد دارد دارد
7 بهینه سازی متن جایگزین تصویر دارد دارد دارد
8 ساختن صفحه 404 سفارشی دارد دارد دارد
9 بهینه سازی تگ های هدر دارد دارد دارد
10 ساخت صفحه جدید (در صورت نیاز) 5صفحه 10صفحه 25 صفحه
11 بهینه سازی تگ کانونیکال دارد دارد دارد
12 بهینه سازی robots.txt دارد دارد دارد
13 بهینه سازی و ساخت نقشه سایت دارد دارد دارد
14 بهینه سازی کد ها دارد دارد دارد
15 بهینه سازی سرعت سایت دارد دارد دارد
16 لینک سازی داخلی دارد دارد دارد
17 بررسی ریدایرکت ها دارد دارد دارد
18 رفع خطاهای 404 دارد دارد دارد
خدمات سنجش سازگاری وبسایت
1 چک کردن لینک های نامعتبر دارد دارد دارد
2 چک کردن حجم صفحه دارد دارد دارد
3 چک کردن استاندارد های W3C - دارد دارد
4 چک کردن نمایش صحیح وب سایت در مرورگرهای مختلف - - دارد
خدمات سئو خارجی
1 لینک سازی طبیعی دارد دارد دارد
2 رپورتاژ آگهی 3 9  20
3 ساخت بلاگ 1 2  4
4 ساخت شبکه های اجتماعی 1 2 4
خدمات سرچ کنسول گوگل
1 ثبت وب سایت در گوگل سرچ کنسول دارد دارد دارد
2 چک کردن خطاهای گزارش شده دارد دارد دارد
3 ثبت نقشه سایت در گوگل سرچ کنسول دارد دارد دارد
4 آنالیز بخش Coverage دارد دارد دارد
5 آنالیز و رفع خطاهای مرتبط با موبایل فرندلی بودن وب سایت - دارد دارد
خدمات سئو محلی
1 ثبت وب سایت در نقشه گوگل دارد دارد دارد
2 امتیاز و کامنت گذاری برای کسب و کار - دارد دارد
3 افزایش رتبه سایت در نتایج محلی - - دارد
خدمات گزارش گیری
1 آنالیز ترافیک سایت دارد دارد دارد
2 گزارش تغییرات رتبه دارد دارد دارد
3 گزارش فعالیت های صورت گرفته دارد دارد دارد
خدمات آموزش
1 پرسنل تولید محتوا - دارد دارد
2 آموزش بهینه سازی داخلی - دارد دارد
3 آموزش تولید محتوا با هدف سئو - دارد دارد

پاسخگوی سوالات شما هستیم سوال شما توسط کارشناسان پونه‌مدیا پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود

4.8
31 دیدگاه
ثبت دیدگاه
  • 55
  • 4
  • 1
  • 0
  • 2
سارینا
 · 1401/12/10
نظر
من همیشه میدونستم که توضیحات متا اشتباه باعث افت سئو میشه اما نفهمیدم چه ربطی به افزایش نرخ پرش داره. اگه ممکنه درباره این موضوع بیشتر توضیح بدین.
نمایش بیشتر
  • پونه مدیا 1401/12/10
    سارینا جان سلام
    سؤال خوبی پرسیدید. وقتی توضیحات متا شما اشتباه باشد، ممکن است کاربر در اولین نگاه (در صفحه اول گوگل) برداشت نادرستی از آن داشته باشد و فکر کند که جواب سؤالش در سایت شما وجود دارد. حالا اگر این کاربر روی سایت شما کلیک کند و جوابی نگیرد، به سرعت از سایت خارج می‌شود و این هم یعنی افزایش نرخ پرش.
مهدی
 · 1399/07/22
نظر
جزئیات پست خیلی خوب بود مخصوصا که با عکس هم نشون داده بودید. راحت میشد فهمید. یه سوال .... بنظرتون چه چیزی در سئو اهمیت بیشتری داره و اول باید بهش پرداخته بشه؟
نمایش بیشتر
1
انصاری
 · 1399/07/21
نظر
مقاله خیلی جامع و کامل بود. خسته نباشید... سوال داشتم.
فکر میکنید پست مهمان برای گرفتن بک لینک هنوز در 2020 کاربرد داره؟ بنظر میاد خیلی ها جدیدا دارن ازش استفاده میکنند.
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/21
    در مقیاس کم، پست مهمان میتونه کمی در 2020 کمک کنه.
زارعی
 · 1399/07/21
نظر
عجب پست خوبی، یه عالمه ایده و روش جدید یاد گرفتم. دستتون درد نکنه. قسمت Featured Snippets توضیحات خوبی داشت. یه چیزی که هم متوجه شدم اینه که قطعا سئو در سال 2020 از گوگل به یوتیوب تغییر میکنه. نظرتون چیه؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/21
    یوتیوب قطعا داره رشد میکنه ولی معتقدیم مردم براساس نیازی که دارن در گوگل و هم در یوتیوب سرچ میکنند. ارزش گوگل پایین نخواهد اومد.
hamed
 · 1399/07/20
نظر
ممنون برای پست خوبتون. من تازه دارم با سئو کار میکنم و میخوام حتما با سئو کلاه سفید پیش برم پیشنهادی ندارید؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    مقاله ی زیر را بررسی کنید.
    https://www.poonehmedia.com/1176-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF
ابراهیمی
 · 1399/07/19
نظر
چرا با اینکه محتوای جامع و خوبی مینویسیم و کلمات کلیدی خوبی هم انتخاب میکنیم ولی سایت رقبا با محتوایی که هم از نظر کیفی و هم کمی پایین هست در نتایج جستجوی گوگل بالا هستن. دقیقا چرا؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/21
    بعضی وقتا گوگل فکر میکنه سایت دیگه‌ای حق اینو داره که جایگاه بهتری داشته باشه. حالا میتونه بخاطر میزان ترافیک بالای سایت باشه یا Bounce rate کمتر و چندین فاکتور دیگه که میتونه دخیل باشه.
davood-we
 · 1399/07/18
نظر
سلام. ممنون از پست خوبتون. راستش یه سوالی داشتم. من جدیدا به یه شرکت خبری و رسانه ملحق شدم. حالا باید برای وبسایت شرکت سئو انجام بدم. میشه راهنمایی کنید که چطور رتبه الکسای بهتری بگیرم؟ فرض بگیرید الان رتبه‌ی 3000 داریم و من باید برسونمش به 2000.
نمایش بیشتر
1
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    خبر یکم کار سختیه چون باید بتونی میزان ترافیک رو سریع تر از بقیه‌ی شرکت های خبری، جمع آوری کنی. از کارمندا بخوا که محتوای بادوام تری به منظور سئوی بهتر داشتن، تولید کنند.
leiila
 · 1399/07/17
نظر
من همیشه مقاله های سایت شما رو میخونم. کیفیت خوبی داره.
نمایش بیشتر
U
 · 1399/07/16
نظر
خیلی عالی بود فقط یه سوال!
یه چیزی هست که باید بفهمم....
وقتی یه محتوای جامع می‌نویسی، و میدونی که از بقیه‌ رقبا هم کیفیتش بهتره..... ولی بازم رقیب رتبه بندیش از من بیشتره. در چنین مواقعی چیکار باید کرد؟
آیا بخاطر اینه که اونا دامنه‌ی بیشتری از من دارند؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    درسته. لینک ‌ها خیلی کلیدی هستند. فقط داشتن یه مطلب مفید یا جامع نمیتونه برای رتبه بندی کافی باشه. هنوزم به لینک نیاز داری.
شمس
 · 1399/07/14
نظر
پیشنهاد برای جستجوی صوتی رو تا حالا جایی ندیده بودم. جدید بود و فکر میکنم قراره در آینده کاربرد بیشتری داشته باشه.
نمایش بیشتر
mooiin
 · 1399/07/13
نظر
فقط میخواستم از پست خوبتون تشکرکنم. اطلاعات خوبی داشت.... ممنون.
نمایش بیشتر
millad 53
 · 1399/07/12
نظر
برنامه‌ی آینده‌ام اینه که روی جستجوی صوتی تمرکز کنم، خیلی آینده داره. میشه یکم بیشتر درباره‌اش توضیح بدید؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    البته، لینک زیر مقاله جامعی از تعریف جستجوی صوتی و همچنین طریق کار باهاشه.
    https://www.poonehmedia.com/1864-importance-of-voice-search-optimization
مهران آپ
 · 1399/07/05
نظر
من یه استارت آپ در زمینه قطعات خودرو دارم. این مقاله خیلی راهنمای خوبی بود چون مایی که تازه کار هستیم و به نسبت شرکت های غول سرمایه نداریم، میتونه کمک بزرگی باشه.
نمایش بیشتر
Baran
 · 1399/07/02
نظر
پس با اینحال، با توجه به همه اینا بازم محتوا و بک لینک حرف اول رو میزنه درسته؟ آیا چیز جدیدی ترند نشده که بخوایم بهش توجه کنیم؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    قطعا حرف اول رو میزنه. لینک و محتوا باید مهمترین هدف برای تمرکز شما باشه.
نوری علی
 · 1399/07/01
نظر
سلام...
برای قسمت Bounce rate که توضیح دادید.... چندتا سوال داشتم.
آیا قانونی هست که برای چه مدت در سایت بمونن؟
اگر اینطوره که، پس یه صفحه با ویدئو شر همه‌ی رقبا رو کم میکنه.
خب حالا اون رقیب باید چیکار کنه که بتونه صفحه‌ی منو بزنه کنار بیاد بالا؟
و اینکه CTR ربطی به بالا اومدن درSERP داره؟
ما یه بلاگ ساختیم که ایمپرشن نداشت. الان ما سایت رو بهینه کردیم و روزی 3هزارتا ایمپرشن میگیریم ولی مشکل اینه که هیچ کلیکی نمیگیریم.
بنظرتون چیکار کنیم که نرخ کلیک سایت بالا بره؟
نمایش بیشتر
کسری شریفی
 · 1399/06/30
نظر
من داشتم چندتایی از مقاله های سایتتون رو میخوندم از جمله همین.... بعد یه مثال زده بودید از شرکتی که دارید براشون کار میکنید. سرچ که کردم دیدم جزء جستجوهای برتر گوگل بود. تعرفه هاتون چطوره؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    از طریق لینک زیر میتونید تعرفه های ما رو ببینید همچنین باید بدونید که بهینه سازی موتورهای جستجو کار زمان بری هست و باید برای دیدن نتیجه ی مطلوب صبر داشته باشد.
    https://www.poonehmedia.com/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA
سام
 · 1399/06/29
نظر
با سلام
من میخوام روی Snippet Bait تمرکز کنم. آیا امکان داره که یه دسته بندی درست کنم به نام " پرسش و پاسخ"؟ هر پست 60 تا کلمه داره که مخصوصا طراحی شده تا در موقعیت Featured Snippetرتبه بندی بشه. اصلا این روش کار میده؟ یا باید پست طولانی تر باشه؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    بستگی به کلمه کلیدی داره. اگه کلمه کلیدی یا کوئری به پاسخ طولانی تری نیاز داره ( از اون چیزی که برای Featured Snippet نوشتی طولانی تر باشه) ، اونوقت پیشنهاد میکنیم محتوای طولانی تری بنویسی، درغیر اینصورت یه پست کوتاه هم کار میکنه. نگران نباش!
mahan
 · 1399/06/23
نظر
نکته اینه که فقط از طریق محتوا و لینکه که میتونی در جستجوهای گوگل بالا بیای.... اونوقت بعدش می تونی از نکته های دیگه‌ای که در این پست گفتن استفاده کنی.
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    بله بله.... حواستون به محتوایی که تولید میکنید باشه که خیلی اهمیت داره، مخصوصا لینک ها!!
روشنک
 · 1399/06/17
نظر
مقاله خوبی بود....
من در سئو تازه کارم و خیلی گیج شدم که از کجا و چطور کارم رو شروع کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    دوست عزیز لطفا بگید در چه قسمتی. سوالتون خیلی کلی بود و نمیشه در قسمت کامنت توضیح داد.
بک لینک
 · 1399/06/16
نظر
بنظرم تا چند سال دیگه جستجوهای صوتی واقعا تاثیرگذار خواهند بود ... واقعا براش هیجان دارم.
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    کاملا درسته. ما خودمون اونقدرا هم خوره‌ی جستجو صوتی نیستیم ولی الان خیلی ها با گوشی و موبایل جستجو صوتی میکنن( از جمله خود ما). این یه ترندِ که بر سئو تاثیر خواهد گذاشت، زیاد مشخص نیست چطور ولی دنبال کردن این روند جالبه.
D.O
 · 1399/06/12
نظر
مطلب خیلی روون و قابل فهم بود. برای آدمایی مثل ما که زیاد تجربه در سئو نداریم. عالی بود.
نمایش بیشتر
فتحی
 · 1399/06/11
نظر
مقاله خوب بود... من که خودم تمرکزم رو گذاشتم روی موبایل. چونکه اخیرا بازدید نسخه ی موبایلم از دسکتاپ بیشتر شده و مطمئنم که در آینده رشد میکنه. نظرم اینه سایت هایی که نسخه های موبایلشون سرعت نداره، بهتون میگم دارید UXهای زیادی رو ازدست میدید. از من گفتن بود....
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    قطعا حق با شماست. با الگوریتم های جدید گوگل برای نسخه های mobile friendly باید هر سایتی یه نسخه برای موبایل داشته باشه.
rooonak
 · 1399/06/10
نظر
مقاله خیلی کاربردی بود. فقط نکات مهم رو گفته بودید و چیز میز اضافه توش نبود.
یه سوال داشتم .... وقتی میخوایم برای سئو فروشگاهی محتوا تولید کنیم، باید چی بنویسیم؟
باید بنویسیم محصولات چطور تولید میشن؟ یه چیز دیگه هم که خیلی ذهنم رو درگیر کرده اینه که چطور یه عنوان مناسب برای ویدئوها پیدا کنیم که باعث مشارکت کاربر بشه؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    اول یه بلاگ بزن، بعد شروع کن درباره‌ی چیزایی که مشتری هات وقتی محصولات تو رو سرچ نمیکنند، میرن درباره ی اونا سرچ میکنن محتوا بنویس. قطعا هیچ ربطی به محصولت نداره ولی بنویس... اشکالی نداره. چیزای بیشتری برای گفتن هست ولی بدون که همین پایه ترین روش برای شروع کار روی سئو فروشگاهیه.
www.
 · 1399/06/10
نظر
درود....
من یه سوال درباره ی سئو داشتم....
من مقاله و ویدئوهای زیادی دیدم. یه سری میگن سئو و بک لینک اصلا چیز مهمی نیست و اینکه گوگل خودش محتوای خوب رو پیدا میکنه. حالا یه سری دیگه میگن بک لینک و کلمات کلیدی برای سئو خیلی مهمه. و اینکه یه سوال دیگه، چطور میتونم بک لینک های سایتم رو ببینم. از یکی دوتا ابزار استفاده کردم و یکیش فقط 2تا نشون میده و اون یکی 376تا برای همین الان یکم گیج شدم.
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    هردوتاش مهمه چون سیگنال های رتبه بندی برای گوگل میفرسته. بعلاوه، از crawl ها در مقیاس های متفاوت استفاده کنید. اینکه دو عدد نشون میده، معمولیه چون بک لینک ها به یکباره نمایش داده نمیشن.
afshin
 · 1399/06/08
نظر
پست خوبی بود مخصوصا برای مبتدی های سئو. خودم بشخصه ایده‌ی افزایش سرعت سایت رو خیلی پسندیدم. همچنین برای بانس ریت، پیشنهادی هست که چطور بیاریمش پایین؟
نمایش بیشتر
یوسفی
 · 1399/06/06
نظر
هیچ کس درست توضیح نمیده که محتوای خوب و عالی دقیقا چیه. همش فقط مینویسید محتوای خوب تولید کنید خب حداقل بگید چی محتوای فوق‌العاده خفن درنظر گرفته میشه....
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    دوست عزیز.... هیچگونه تعریف قطعی از محتوای "عالی" وجود نداره. تعریف عالی فقط نظریه. در چشم گوگل هر چیزی که کوئری کاربر رو تامین کنه، عالی محسوب میشه. برای همین search intent یا هدف کاربر از جستجو، اهمیت بالایی داره.
محمد
 · 1399/06/04
نظر
ممنون...مقاله ی خوبی بود. یه سوال داشتم برای تولید ویدئو.... الان همه دارن برای کسب و کارشون ویدئو تولید میکنند ولی آیا برای هر کسب و کاری تولید ویدئو مناسبه؟
نمایش بیشتر
  • ادمین پونه مدیا 1399/07/22
    برای هر کسب و کاری مناسب نیست. ولی باید بدونید که ویدئو جایگاه خاصی داره. در واقع میشه گفت حکم آچار فرانسه داره... یهو میبینی جایی به کمکت میاد که انتظارش رو نداشتی.
arezo
 · 1399/06/03
نظر
خیلی راهنمای خوبی بود. از این به بعد بیشتر روی قسمت ویدئو تمرکز میکنم... مخصوصا که برای اینستاگرام هم خیلی کاربردیه.
نمایش بیشتر
1366reza
 · 1399/06/01
نظر
پیشنهاد میکنم حتما روی محتوا کار کنید. محتوای جدید و بروز تولید کنید. مطمئن باشید اگه خوب روش کار کنید قشنگ سایتتون رو میکشه بالا.
نمایش بیشتر
1
آشپزی آسان
 · 1399/05/30
نظر
الان یک ساعته دارم این مقاله رو میخونم و تو دفترم ازش نکته برمیدارم. وبسایت آشپزی دارم و میخوام سئوی بهتری داشته باشم.
نمایش بیشتر
1
نظر
چقدر زمان لازمه تا سئو ما جواب بده؟
نمایش بیشتر

سؤالات متداول سئو سایت

بعد از شروع سئو، چقدر طول می‌کشد تا به صفحه اول گوگل برسم؟

پروژه سئو، یک فرایند پیوسته است که به تلاش، مداومت و صبر نیاز دارد. علاوه بر این عواملی مانند میزان رقابت در حوزۀ کاری شما، سختی کلمات کلیدی، بودجه و ... هم در سرعت رسیدن شما به صفحه اول گوگل تأثیر دارد.

قیمت سئو سایت من چقدر می‌شود؟

قیمت سئو هم مانند زمان رسیدن شما به رتبه 1 گوگل به مواردی بستگی دارد که در پروژه‌های مختلف، متفاوت خواهد بود. برای مثال قیمت سئو برای پروژه یک سایت فروش جواهرات، با قیمت سایت آهن آلات به کلی متفاوت خواهد بود. برای اطلاع از قیمت پکیج‌های سئو پونه مدیا می‌توانید به صفحه قیمت سئو در سایت مراجعه کنید یا با کارشناسان ما در پونه مدیا تماس بگیرید.

کدامیک از خدمات سئو پونه مدیا برای من بهتر است؟

جواب این سؤال کاملاً به شرایط کسب‌وکار شما بستگی دارد. باید ببینید که در چه حوزه‌ای کار می‌کنید و رقبای شما در چه سطحی هستند. از طرفی بودجه شما هم در انتخاب خدمات تعیین‌کننده است. پیشنهاد می‌کنیم که با ما تماس بگیرید تا بتوانیم با بررسی کامل شرایط شما بهترین پکیج خدمات سئو را به شما پیشنهاد کنیم.

آیا واقعاً به سئو نیاز داریم؟

صددرصد! بدون سئو صدای شما به گوش هیچ کس نمی‎رسد. سئو شما را به صفحه اول گوگل می‌آورد و در معرض دید مخاطبان قرار می‌دهد. همین دیده شدن احتمال تبدیل مخاطب به مشتری را به وضوح افزایش می‌دهد.