با ما در ارتباط باشید: 0314566
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه

دوبلین کُر یا به انگلیسی Dublin Core نوعی متاتگ است که به آن Metadata نیز گفته می‌شود زیرا این نوع تگ خود متشکل از ۱۵ مورد هست که تمامی این ۱۵ مورد معرف یک بخش از سایت خواهند بود.

Dublin Core در سال ۱۹۹۵ پا به عرصه گذاشت و نام آن برگرفته از مکان تولد آن یعنی Dublin Ohio است. در ابتدا استفاده از این متاتگ بسیار رایج بود و گوگل شدیدا به آن اهمیت می‌داد اما کم کم از ارزش آن کاسته شد.
به زبان ساده دوبلین کر برای سایت شما یک کاتالوگ ایجاد می‌کند که توضیحاتی را درباره بخش‌های مختلف سایت به موتور‌های جستجو می‌دهد.
این سیستم از اطلاعات متا برای معرفی بهتر محتویات صفحات وب استفاده می کند. Dublin Core یا همان DC صفحات سایت شما را برای حضور بهتر در وب معنایی (Web Semantic) محیا می کند و در صحفات XML، XHTML و HTML قابل اجرا می باشد.

آیا Dublin Core بر سئو سایت تاثیر دارد؟

استفاده از اطلاعات متا در فرمت DC میتواند بر سئو سایت شما نیز تاثیرگذار باشد، زیرا موتورهای جستجو این اطلاعات اضافی در صفحات سایت شما را به منزله تلاش برای معرفی بهتر محتویات آن میدانند. حتی اگر این اطلاعات بصورت مستقیم در الگوریتم های گوگل یا سایر موتورهای جستجو موثر نباشند، تلاش شما برای ارائه توضیحات تکمیلی برای معرفی صفحات وب میتواند موجب افزایش اعتبار و ارزش صفحه شده و درک روبات های گوگل از آن را بهبود بخشد.
بطور قطع نمیتوان گفت که استفاده از Dublin Core موجب بهبود سئو سایت و پیشرفت شما در نتایج گوگل خواهد شد ولی برخی از ابزارهای آنلاین بررسی سئو سایت مانند Woorank این معیار را در امتیازدهی نهایی به سایت شما موثر میدانند.

طریقه استفاده از Dublin Core چیست؟

این نوع تگ خود متشکل از ۱۵ مورد هست که تمامی این ۱۵ مورد معرف یک بخش از سایت خواهند بود.
این متاتگ یا متادیتا ۲ نوع هستند: Dublin Core ساده که در ان فقط از ۱۵ عنصر استفاده شده و با قرار دادن اطلاعات ساده به معرفی سایت می‌پردازد و دارای مقادیر و تعاریف پیچیده‌تر نمی‌شود و هرکس با نگاه به آن متوجه اطلاعات موجود در آن می‌شود، اما نوع دیگر این تگ به نام Dublin Core توصیفی که اندکی کامل‌تر است که علاوه بر اطلاعات ساده و اساسی به توصیف سایت و مواردی که در ان توضیح داده شده نیز می‌پردازد.
عملکرد اکثر این متاتگ‌ها یکسان است برخلاف نوع توصیفی که علاوه بر پیچیدگی خاص خود، تاثیر بیشتر بر نتایج موتور بینگ دارد.
همان طور که در بالا ذکر شد این متادیتا‌ها ۱۵ مورد را توضیح می‌دهد:
۱. عنوان
۲. نویسنده یا خالق
۳. موضوع
۴. توضیحات
۵. ناشر
۶. کمک کننده یا اهدا کننده
۷. تاریخ
۸. نوع
۹. قالب و شکل کلی
۱۰. شناسه
۱۱. منبع
۱۲. زبان
۱۳. ارتباط و یکسان بودن
۱۴. پوشش
۱۵. حقوق
سایت هایی هستند که Dublin Core را برای شما ایجاد می کنند.

http://www.dublincoregenerator.com/

پاسخگوی سوالات شما هستیم سوال شما توسط کارشناسان پونه‌مدیا پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود

5
۱ امتیاز
ثبت دیدگاه
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0